BT-annons
Torsdag 22 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2017-07-13
photo


Hästen Blanka
Morgonmöte – Marknaden har vänt upp. För någon vecka sedan såg det ut som om vi skulle få lägre lägsta, nu är OMXS30 inte långt från köp.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img7/z.png

Flagga i OMXS30, graf från CMC Markets

Solsting på BT
Vår nya sajt börjar sakta ta form. Skiftet till en ny sajt kommer vi nästa vecka att fira med ett kanonerbjudande i BT Shop på tre olika utbildningspaket. Redan nu smygstartat vi dock denna unika kampanj:

Utbildningspaket 1
85% i solstingsrabatt, ditt sommarpris 990 kr!
Klicka här!

Utbildningspaket 2
75% i solstingsrabatt, ditt sommarpris 3 900 kr!
Klicka här!

Utbildningspaket 3
70% i solstingsrabatt, ditt sommarpris 9 479 kr!
Klicka här!

För någon vecka sedan hade vi rubriken "Hästen heter Blanka" till VM Update, då vi tog upp vikten av att vara med och trycka på säljknappen om det vänder ned.

Ganska typiskt så har vi fått en uppgång mot tidigare toppar och därmed börjar köp på utbrott från flaggformationer bli mer intressanta.

Det är viktigt att förstå att vi jobbar med trendföljade handel, vi är inte några spågubbar som siar om framtiden för börsen med teknisk analys. Vi använder den tekniska analysen för att trejda systematiskt.

Är trenden upp köper vi, är den ned blankar vi. I krönikan förberedde vi oss på ett scenario som ännu inte inträffat men som vi vet, med hög säkerhet, kommer att hända. Vi kan också med hög säkerhet säga att det inte går att förutspå denna händelse men att nedgången garanterat börjar med en lägre lägsta.

Till BT Multi Portföljen förberedde vi oss på att lägga ut en serie med blankningsorder men det blev aldrig något av det, eftersom marknaden nu är på väg upp.

Bryter OMXS30 upp mot en högre topp vill vi köpa. Nästa bear-marknad kanske kommer först om 6 månader eller mer. Då vill vi inte missa en fortsatt uppgång. Får vi åter se indexet vid golvet i flaggan, börjar vi åter att söka efter säljknappen.

Sedan säljer vi inte allt på en gång och vi gör inte exit på alla köpta positioner bara för att vi får en säljsignal i indexet.

I vår svenska BT Multi portfölj ligger vi 100 procent lång. Sättupperna för att blanka har ännu inte realiserats.

I den amerikanska portföljen är vi också lång, fokus på köp, förutom i olja som vi blankat med den fallande trenden genom en position i ETF:er USO.

BT Charts
BT Charts uppdateras åter som vanligt, eventuella buggar kan dock fortfarande dyka upp, klicka här för BT Charts!

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 11
GA