VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2023-05-05
photo


Starkt köp av Ethereum
Ethereum utvecklats till en av de mest inflytelserika och innovativa blockchain-plattformarna på marknaden.

Dagsgraf från MetaStock

Ethereum
Ethereum kan köpas här och nu, direkt på dagens nivå.

Det eftersom priset rekylerar ned mot en mycket starkt positiv trend.

Första dippen är alltid köpvärd efter en stark rörelse. 

Ethereum är en blockchain-plattform som utvecklades av den rysk-kanadensiska programmeraren Vitalik Buterin år 2013.

Den här plattformen är mer än bara en kryptovaluta och fungerar som en plattform för att bygga decentraliserade applikationer (dApps). 

Ethereum använder en teknik som kallas smarta kontrakt, vilket gör det möjligt för utvecklare att skriva kod som automatiserar transaktioner och interaktioner mellan användare.

Detta innebär att utvecklare kan skapa appar som körs på en decentraliserad plattform utan behovet av en central auktoritet som en mellanhand. 

Ethereum har också sin egen valuta som kallas Ether (ETH). ETH används för att betala för transaktioner och för att köpa och sälja andra kryptovalutor. 

Vitalik Buterin, född 1994 i Ryssland, var med och grundade Ethereum när han var 19 år gammal.

Buterin har en bakgrund inom programmering och har varit involverad i blockchain-teknik sedan Bitcoin dök upp 2009. 

Buterin är också känd för sin filosofi om decentralisering och hans vision om att använda blockchain-teknik för att skapa en mer rättvis och transparent värld.

Han har uttryckt oro över centraliserade institutioner och förespråkar decentralisering som en lösning på många av de problem som finns idag. 

Sedan starten har Ethereum haft en imponerande tillväxt och popularitet bland utvecklare och investerare. Under 2021 ökade värdet på ETH dramatiskt och nådde sitt högsta pris någonsin, över $4000 per ETH. 

Ethereum och dess smarta kontraktsteknik har öppnat upp för en mängd olika användningsområden inom många branscher, inklusive finans, hälso- och sjukvård, energi, fastigheter och spel.

Sammanfattningsvis har Ethereum utvecklats till en av de mest inflytelserika och innovativa blockchain-plattformarna på marknaden, och Vitalik Buterin har varit en central figur i dess tillväxt och framgång.

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons