BT-annons
Onsdag 16 januari 2019
ANNONS
strip

photo
2014-08-21
photo


Kort i guld
Henry Boy automatic har en säljposition i guld, koppar positionen stängd.


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/GOLDdDaily.png

Guld – Säljposition
Den senaste Henry Boy-alerten i guld har stoppat in oss i en säljposition; vi har sålt guldet blankt, gått kort på kort sikt (några dagar till veckor).

I grafen ovan har vi markerat ut entré nivån för affären men även vart vi gör ett lappkast, exit på den sålda positionen för att istället gå lång, om kursen skulle vända upp fyra dagar efter entré.

Guldet har den senaste månaden rört sig inom en svagt  negativ räjong och får vi ett utbrott ned från denna kan det komma att gå fort utför ned mot $1000.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd!


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/COPPERdDaily.png

Koppar – Stängd
För några veckor sedan gick vi lång i koppar sedan kort på kort sikt i ett lappkast. Den köpta positionen ersattes med en såld när säljarna tog över och insidesdagens lägstanotering passerades.

I går vände kursen upp med raketfart och det blev dags att stänga även den andra positionen där exit kunde göras nära break even.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd!

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egna depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade. 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons