BT-annons
Tisdag 22 januari 2019
ANNONS
strip

photo
2014-03-10
photo


Nästa drag i Henry Boy
Vår Henry Boy-sättupp i naturgas blir bara mer och mer intressant

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/natgashenryboy.jpg

Dagsgraf med Henry Boy

Naturgas
Förra veckans Henry Boy-alert var i naturgas som inte alls varit värst alert de senaste dagarna.

Vi placerade ut våra order för att köpa eller sälja utbrott men sedan har ingenting hänt. Kursen har fortsatt sidledes i en räjong som nu är ännu mer intressant att trejda än när vi först placerade ut våra order.

Köp gäller om vi får noteringar över den röda linjen i grafen ovan och sälj blankt under den blå.

Till Henry Boy Automatic (se mer information längre ned) tar vi en något mindre position än normalt, eftersom volatiliteten ökat kraftigt och risken för gap åt fel håll därmed har ökat.

För exakta nivåer: klicka här för att läsa PDF-filen med Henry Boy-sättuppen i naturgas samt en kort presentation på hur strategin trejdas.

Henry Boy trejdar vi genom AvaTrade är ett snabbväxande företag som nu satsar på Sverige med bla en svensk sajt och svensk support (Jakob Persson j.persson@avatrade.com).

En depå hos AvaTrade är helt mellan dig och AvaTrade, de har inte någon rapportskyldighet om aktivitet till tredje part.

Integrity is our most valuable currency – AvaTrade

MER OM HENRY BOY 

CFD vs Termin
Henry Boy trejdas bäst direkt i terminerna men för att klara av marginalkraven krävs då en lite större depå.

Lösningen för mindre aktörer är då att trejda CFD:er och med AvaTrade går det bra att trejda denna strategi med så lite som $5000.

Under våren kommer vi att fortsätta med vår VIP-klubb för både aktiva och inaktiva kunder till våra sponsorer AvaTrade, IG och Global Futures. Där finns det möjlighet att ställa frågor och diskutera Börstjänrens modeller i detalj som t ex. Henry Boy, BT-kanalen och BT Utbrott.

För att delta i dessa träffar gratis krävs bara att man öppnat en depå via Börstjänaren.

Ansök om konto hos AvaTrade här!

Ansök om konto hos Global Futures här!

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egna depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

Kostnaden för trejdalert-tjänsten Henry boy är 3995 kr per år. Som Henry Boy Automatic-kund hos Ava Trade betalar man ingen avgift för trejdalerterna.

 Läs även vår senaste utvärdering av Henry Boy, klicka här!

 
Henrik Hallenborg

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons