BT-annons
Lördag 23 november 2019
ANNONS
strip

photo
Abonnemang
Henry Boy
Henry Boy utkommer normalt 4 ggr per månad med aktiva affärsförslag på all världens marknader enligt vår kortsiktiga utbrottsstrategi. Du lägger dina order och väntar på veckans action! Läs mer addplus
Aktiva affärsförslag varje vecka!
Börstjänarens alerta trejdningstjänst

Börstjänarens "gnäggande goda" affärsförslag bygger på en sättupp som kallas för "Insidesdag" (Inside Day). Denna tveeggade strategi, byggd på utbrottshandel, har har mycket hög sannolikhet att resultera i en affär med kort varsel och goda utsikter till aktiv trejding av kraftiga marknadsrörelser.

Om ett utbrott är "falskt" och marknaden vänder i motsatt riktning, gör vi ett så kallat "Lappkast" (stop-and-reverse): avyttrar tagen position och intar en ny, motsatt position - och trejdar således marknaden i båda riktningarna.

Denna avancerade strategi förutsätter användandet av såväl "blankning", spekulation i fallande kurser, som "nödutgång" (stop loss) när positionen går oss emot. 

Varje utgåva av Henry Boy innehåller uförliga instruktioner och nivåer för köp, sälj och vinsthemtagning.

Läs en utvärdering av Henry Boy här!
Läs "Så fungerar Henry Boy sättuppen" här!
Klicka här för att se ett exempel!

Leverans av Henry Boy

Henry Boy presenteras i en pdf-fil som skickas till abonnenterna via en länk i ett email, i god tid före signal.

 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 år 1 999
  KR
  Halloweenpris!
 • 1 år 3 998
  KR
  Henry Boy (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 3 999 KR
  Full insyn – 70% vinster
  Följ BT Multi med 70 procent träffsäkerhet på rekylhandel sedan år 2007, ett abonnemang som ger insyn i vår portfölj, se vinster och förluster, bra och dåliga affärer – följ vår beslutsprocess live vid entré och exit och ta rygg! JUST NU får du en liveutbildning i höst på köpet!
  Läs mer...
 •  
 • 4 995 KR
  Köp NU till Pangpris!
  Jubileumspaketet består av våra två storsäljande börstjänster: BT Multi-portföljen och Henry Boy Trejdingtips – trejdingtjänsten med garanterad action!
  Läs mer...
 •  
 • 1 295 KR
  Marknadskommentarer direkt direkt hem i brevlådan!
  Börstjänarens kaxige finansguru Göran Högberg har med sina 40 år i branschen oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Abonnera på hans marknadsbrev, som utkommer en gång per vecka eller när du som bäst behöver det!
  Läs mer...
 •