BT-annons
Tisdag 22 januari 2019
ANNONS
strip

photo
2014-02-15
photo


Henry Boy lång silver
Henry Boy ligger lång silver men det är för tidigt att räkna kulorna!

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/sfdwte%20i8o9jkert545.png

Dagsgraf med Henry Boy

Silver
Under veckan som gick låg vi lång i silver, sedan entré har det gått spikrakt upp utan minsta tendens att titta tillbaka.

Vår vinst är dock långt från säkrad, det är för tidigt att glädjas åt fredagens superrally. Väl inne i en position bör man vara mycket försiktig med att räkna vinster i dollar; det vi trejdar är ticks och punkter. När vi sedan gjort exit kan vi föra statistik på kapitalkurvan och då är dollarvärdet ett mått på framgång.

En trejd kan gå precis hur som helst och därmed är det först vid exit som vi vet hur silver kommer att sluta.

I grafen ovan visar punkt 1 entrénivån och punkt 2 där stoppen låg i fredags. Inför veckan som kommer är det dags att flytta upp exitnivån ett hack, till punkt 3 där vi har lägstanoteringen för de senaste fem dagarna.

Sedan flyttar vi med stoppen upp allt eftersom vi får en ny femperiodershögsta. Det gör att vi håller oss kvar i starka momentumtrender.

Många råvaror börjar nu röra på sig efter fallande trender eller konsolideringar. Det gör att vi kommer att ha gott om marknader att trejda. Under veckans som gick hade vi dock aldrig något som attraherade oss och därmed tog vi aldrig någon trejd.

Det är viktigt att inte trejda för underhållning, göra något bara för att skapa spänning. Finns det inget att trejda så gör vi ingenting.

Henry Boy över 300 procent sedan starten, läs mer här!


MER OM HENRY BOY 

CFD vs Termin
Henry Boy trejdas bäst direkt i terminerna men för att klara av marginalkraven krävs då en lite större depå.

Lösningen för mindre aktörer är då att trejda CFD:er och med AvaTrade går det bra att trejda denna strategi med så lite som $5000.

Under våren kommer vi att fortsätta med vår VIP-klubb för både aktiva och inaktiva kunder till våra sponsorer AvaTrade, IG och Global Futures. Där finns det möjlighet att ställa frågor och diskutera Börstjänrens modeller i detalj som t ex. Henry Boy, BT-kanalen och BT Utbrott.

För att delta i dessa träffar gratis krävs bara att man öppnat en depå via Börstjänaren.

Ansök om konto hos AvaTrade här!

Ansök om konto hos Global Futures här!

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egna depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

Kostnaden för trejdalert-tjänsten Henry boy är 3995 kr per år. Som Henry Boy Automatic-kund hos Ava Trade betalar man ingen avgift för trejdalerterna.

 Läs även vår senaste utvärdering av Henry Boy, klicka här!

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons