BT-annons
Tisdag 22 januari 2019
ANNONS
strip

photo
2014-01-31
photo


OMX- och sockersättupper
OMX rekylerar mot en stigande trend, på kort sikt är både köp och sälj intressant. Socker är kraftigt översålt i en väletablerad stark trend.

Henry Boy
Sedan starten av Henry Boy har vi tagit ett par affärer. Först ut var en blankning av socker i en redan väletablerad trend sedan kunde vi sälja svenska OMX-indexet kort på utbrott ned.

Den som är ansluten till Henry Boy Automatic-programmet (via AvaTrade) har automatiskt gjort dessa affärer på samma sätt, tagit position på exakt samma nivåer, som vi själva.

För de som valt gör-det-själv-tjänsten har ett mejl med sättupperna gått ut kvällen före entré.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/222222eqwf.png


Dagsgraf med Henry Boy

Socker
Efter flera månader i fallande trend sålde vi socker på redan extremt översålda nivåer.

Entré gjordes när den röda linjen i grafen ovan passerades. Vi hade då ett utbrott ned från en insidesstapel, en paus i den kortsiktiga trenden. Om köparna istället tagit över hade vi köpt.

Eftersom vi har mer än fyra dagar från entrédagen, gäller inte längre så kallt lappkast (stop-and-reverse). Nu  träffades istället den släpande nödutgången, som flyttats ned till den senaste femdagarhögsta, under fredagen.

Eftersom stoppen var nedflyttad, tog vi en mycket mindre förlust än den som vi inledningsvis räknade med att ta, om nödutgången hade träffats direkt efter entré.

Klicka här för att läsa PDF-filen med Henry Boy-sättuppen samt en kort presentation på hur strategin trejdas.


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/1111ikyuky.png

Dagsgraf med Henry Boy

OMXS30
OMX faller från en högre topp mot en stigande dagstrend. Henry Boy-sättuppen är intressant för att vi kan komma in i antingen köp eller sälj vid ett tekniskt viktigt läge.

Vänder det upp kan det vara början på återtest av tidigare topp och eventuellt en högre topp och en ny våg upp.

Och efter en längre tid i en stigande trend kan det komma att gå fort utför, om säljarna tar över och vi får en lägre lägsta. Stöden inunder är förhållandevis svaga på kort sikt.

Vår sättupp tog oss in i en blankning mot slutet av förra veckan. Om insidesdagens högstanotering nu passeras inom fem dagar, kommer vi inte bara att återköpa positionen till förlust utan även att "gå lång".

Klicka här för att läsa PDF-filen med Henry Boy sättuppen samt en kort presentation på hur strategin trejdas.

CFD vs Termin
Henry Boy trejdas bäst direkt i terminerna men för att klara av marginalkraven krävs då en lite större depå.

Lösningen för mindre aktörer är då att trejda CFD:er och med AvaTrade går det bra att trejda denna strategi med så lite som $5000.

Under våren kommer vi att fortsätta med vår VIP-klubb för både aktiva och inaktiva kunder till våra sponsorer AvaTrade, IG och Global Futures. Där finns det möjlighet att ställa frågor och diskutera Börstjänrens modeller i detalj som t ex. Henry Boy, BT-kanalen och BT Utbrott.

För att delta i dessa träffar gratis krävs att man öppnat en depå via Börstjänaren.

Ansök om konto hos AvaTrade här!

Ansök om konto hos Global Futures här!

Ansök om konto hos IG här!

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egna depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

Kostnaden för trejdalert-tjänsten Henry boy är 3995 kr per år. Som Henry Boy Automatic-kund hos Ava Trade betalar man ingen avgift för trejdalerterna.

 Läs även vår senaste utvärdering av Henry Boy, klicka här!

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons