BT-annons
Tisdag 22 januari 2019
ANNONS
strip

photo
2014-07-08
photo


Lång i olja och kort i bomull.
Henry Boy automatic har förnärvarande en köpposition i olja och en säljposition i bomull.

Crude Oil - Köpposition
Den senaste Henry Boy-alerten har stoppat in oss i en köpposition i Crude Oil. Om kursen vänder ned inom fyra dagar och träffar nödutgången, gör vi ett lappkast och byter köppositionen mot en säljposition.

Crude Oil är intressant då kursen är uppe och testar viktigt motstånd.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd.

Bomull – Säljposition efter lappkast.
Efter att vi köpt bomull vände kursen ned, vi gjorde ett lappkast dvs. bytte vår köpposition mot en säljposition och placerade nödutgången något över dagshögsta.

När högsta priset för de fem senaste dagarna ligger under nödutgången använder vi släpande utgång för att bestämma när positionen skall stängas.

Efter en kraftig rörelse ned har dagstrenden skiftat till fallande. Det som gör denna trejd intressant är att majoriteten av spekulanterna ligger på fel sida av dagstrenden och måste stänga sina positioner om trenden fortsätter nedåt, vilket gör att det kan gå fort utför.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd.

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egen depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

Klicka här för mer information om trejdalert-tjänsten
• Kontakta Natalie Lourie på AvaTrade för mer information om att ansluta sin depå till Henry Boy Automatic-programmet, vilket innebär att man ej behöver lägga ut order själv.  n.lourie@avatrade.com. 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons