VECKA 17
Torsdag
25
April
BT-annons
2014-07-22
photo


Tre långa & en kort
Henry Boy automatic har för närvarande köppositioner i kaffe, Nasdaq 100 och palladium samt en säljposition i naturgas.

Kaffe – köpposition efter lappkast
Den senaste Henry Boy-alerten i kaffe stoppade först in oss in en säljposition.

När kursen därefter vände upp inom fyra dagar och träffade entrénivån för köp gjordes ett lappkast, dvs. bytte vår säljposition mot en köpposition och placerade nödutgången något under lägsta för den dag när kursen bröt ned.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd.

Palladium – köpposition efter lappkast.
Efter att vi gått kort i palladium vände kursen snabbt upp och vi fick byta ut säljpositionen mot en köpposition.

Nödutgången placerades sedan något under lägsta för den dag när kursen bröt ned, ett så kallat lappkast.

Trenden i palladium är starkt stigande och priset är uppe och testar ett långsiktigt motstånd. Kan vi få se en fortsättning upp över detta område, är det upplagt för rally.


Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd.

NASDAQ100 – köpposition efter lappkast.
Även i Nasdaq 100 fick vi lov att göra lappkast. Efter att vi gått kort vände kursen upp och vi bytte säljpositionen mot en köpposition samt placerade nödutgången något under lägsta vid utbrottet ned.

Det som gör denna trejd intressant är att Nasdaq 100 är uppe på ”All time high”, vilket drar till sig uppmärksamhet som kan göra att den uppåtgående trenden fortsätter.


Klicka här för att läsa PDF-filen för denna trejd.

Naturgas – säljposition.
Efter att vi blankade naturgas har kursen fortsatt ned utan tillstymmelse till rekyl, vilket gett oss en fin vinst, som dock ännu är orealiserad.

Exit kommer att göras vid vår släpande nödutgång som nu ligger mitt i insidesdagen vi trejdar. Det betyder att vi bara har hälften så stor risk i naturgas som när vi först gjorde entré.

Då naturgas brutit en viktig teknisk nivå är det fritt från närliggande stöd som kan stötta upp kursen, varför det bör finnas mer på nedsidan. 


Klicka här för att läsa PDF-filen för denna trejd.

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egna depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons