Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2012-06-27
photo


Topp i Clas Ohlson
Efter en lägre topp och botten noteras Clas Ohlson i ett stödlöst område, mest troligt är att den fallande trenden fortsätter lite till.

GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!
Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!

 

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.aktieanalys_701.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I grafen över Clas Ohlson ser vi både en lägre topp och botten, dagstrenden är därmed fallande. Så länge vi har detta mönster bör man inte fundera på att köpa eftersom vi troligen får lägre kurser framöver.

Först när grafen visar på en högre topp är det dags att gå in som teknisk handlare. I dag ligger tidigare topp vid 100 kr, det krävs alltså noteringar över detta område för att Clas Ohlson skall ta sig upp i köpzon.

Så länge säljarna har övertaget kan vi rikta blickarna mot stöden under dagens noteringar. Närmsta stödområde ligger då vid 84 kr sedan är det relativt fritt ned mot 70 kr.

Dessa nivåer är riktmärken för den fallande trenden. Går man in med ett köp vid ett test görs entré mot trenden, vilket inte är något att rekommendera. Men kan vi få någon typ av bottenformation vid ett stöd och sedan en högre topp, ger det lite extra styrka till den tekniska sättuppen.

Rekommendation
Sälj, avvakta.

JUST NU!
Sommarkampanj med Börstjänarens rekommenderade mäklare IG Market, klicka här för att ta del av ett superpaket till nya kunder!

 
Henrik Hallenborg