BT-annons
Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2012-03-13
photo


Clas Ohlson ger mer
Clas Ohlson noteras på höga höjder i en starkt stigande trend. Köp är inte att tänka på i dag, men vid en eventuell dipp kan man göra entré.

GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!
Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys_1_646.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
Veckotrenden i Clas Ohlson står redo att skifta till stigande. Ett trendlinjebrott och en stark uppgång, visar att köparna tagit över.

Något över dagens kurs, vid 103 kr har vi ett starkt motstånd från tidigare noteringar. Det är troligt att detta område, inte exakt nivå, kan komma att utgöra hinder de närmsta veckorna.

Vid ett utbrott upp är det sedan fritt fram till 130 kr.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys_1_647.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I början av december analyserade vi Clas Ohlson och kom fram till ett köp om tidigare topp passerades, fet röd linje i grafen ovan, klicka här för att läsa mer!

När tidigare toppar togs ut i slutet av december skiftade dagstrenden till stigande efter en bottenformation. Nu har vi både en högre botten och topp, dagstrenden är således stigande.

Längst till höger ser vi en kraftig uppgång, kursen är överköpt i en stark rörelse, vilket innebär köpläge vid eventuell rekyl. I dag är köp inte intressant eftersom kursen noteras på höga höjder efter en kraftig resa upp, men eventuell svaghet där kursen inleder en dipp, kan användas för att köp.

Rekommendation
Aktien noteras vid ett starkt motstånd, trenden är starkt stigande, väl värd att följa, köp eventuell rekyl.

 
Henrik Hallenborg