BT-annons
Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2010-03-11
photo


Dystert för Clas Ohlson
Det ser dystert ut för Clas Ohlson som skiftat den stigande trenden till fallande. Fallhöjden är hög och därmed är det dags att se över nödutgången för långsiktiga positioner.
[image]

Läs mer om reglerna för BT-kanalen här!

[image]
Veckograf med trendlinjeanalys.


[image]
Dagsgraf med BT-kanalen.


BT-kanalen
Clas Ohlson var intressant för köp i början av december då trenden var stark och stigande. Uppgången avslutades med ett misslyckat försök till att ta ut tidigare topp och därefter följde ett trendskifte.

En ny lägre topp och botten visar att dagstrenden är fallande och då bör man avstå från köp. Det är dock inte lägre för blakning, eftersom säljarna inte är tillräckligt aggressiva.

Först om säljarna kan bevisa sin kraft, men ett kraftigt fall som resulterar i en ny lägre botten också i MACD-histogrammer, kan en kort position bli aktuell.

Ett köp blir aktuellt först om köparna tar kursen upp och förbi 150 kr.

Efter en uppgång från 50 kr till 150 kr, finns det många aktörer med stora vinster. När de skall göra vinsthemtagning kan det gå fort utför. Därför bör man invänta tecken på att det finns köpare före ett köp.

Vidare ser vi ett större gap ned, det är ett negativt tecken och kan vara starten på en större negång.

Systemet ger: invänta en stark trend, avvakta med köp.

Den som köpt på lång sikt bör placera en nödutgång vid 125 kr. Det skulle innebära att trendlinjebrott samt ett brott av ett viktigt stöd i veckografen och då finns det lite hopp kvar.

Börstjänaren
info@borstjanaren.se