BT-annons
Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2009-08-31
photo


NCC: mycket mer att ge
NCC noteras högt upp i den stigande trenden, men då det bör finnas mycket mer att ge, är aktien köpvärd på normala nivåer.
[image]

[image]
NCC. Dagsgraf med BT-kanalen.


BT-kanalen
Trenden i NCC är helt klart stigande, både på kort och lång sikt. Under augusti var köparna desperata och betalat extremt höga priser, långt utanför trendkanalen.

När nästa rekyl inleds erbjuds de att köpa billigare, snitta ned, och de som missat rallyt får en andra chans. När dessa gör entré stöttar de upp rekylen ned. Det normala är att tidigare topp då återtestas och det är detta vår handelsmodell BT-kanalen drar nytta av.

I NCC har vi en starkt stigande trend och då samtliga indikatorer bekräftar kan ett köp göras vid snittvärdet för de senaste 18 dagarna, i dag 84,50 kr.

Det finns ingen anledning att jaga denna affär och betala mer. Kursen har stigit från 60 kr till 95 kr på kort tid, och tiden när man skall vara aggressiv är förbi.

Systemet ger: köp vid 84,50 kr, 18 EMA.

[image]
NCC. Dagsgraf med trendlinjeanalys.


Trendlinjeanalys
NCC noteras högt upp i den stigande trenden, så högt att vi måste analysera veckografen för att se vad som tidigare hänt på dagens nivåer.

Ytterligare en anledning till att inte köpa i dag när det tycks se så bra ut är att vid 90 kr har vi ett starkt motstånd. Trenden är stigande och det är troligt att vi får ett utbrott upp, men först bör vi se en paus och då kan vi göra entré.

Taket i den stigande trendkanalen visar på extrema nivåer, men det utgör inte något större motstånd. Ovanför 90 kr är det fritt upp till 125 kr, vilket är anledningen till att NCC är köpvärd på nästa rekyl, trots att kursen noteras högt upp i en stigande trend.

Köp: 84,50 kr
Nödutgång: 75 kr
Mål 1: 94,50 kr
Mål 2: 125 kr

Tidigare artiklar på Börstjänaren
09-06-18
Update: NCC
09-05-13
NCC: på entrénivå

[image]
Henrik Hallenborg
 
Henrik Hallenborg

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA