BT-annons
Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2009-05-13
photo


NCC: på entrénivå
Vår handelsmodell BT-kanalen ger grönt ljus för köp i NCC och då aktien noteras på vår entrénivå, är det bara att slå till, men räkna med att rekylen kan fortsätta lite till!
[image]

Läs mer om reglerna för BT-kanalen här!

[image]
Dagsgraf med 18 EMA trendkanal och 55 EMA (tunn) samt MACD-histogram.
STOR GRAF!


BT-kanalen
Trenden i NCC är starkt stigande och vårt system ger grönt ljus för köp. Våra två medelvärden pekar upp och det korta ligger över det längre. Det visar oss att den långsiktiga trenden följer den kortsiktiga.

MACD-histogrammet har bildat en ny högre topp, vilket är resultatet av att kursen accelererade upp till den senaste toppen. Köparna kan alltså sägas vara aggressiva och då är trenden väl värd att följa.

Under april har vi haft ett par tillfällen för entré med trenden enligt vårt system och nu har vi ytterligare en chans då kursen noteras vid 18 EMA, snittvärdet för de senaste 18 dagarna.

Systemet ger: köp!

[image]
Dagsgraf med stöd och motstånd.
STOR GRAF!


Trendlinjeanalys
Kursen i NCC har dubblat sig på kort tid, det innebär att det finns många aktörer som ligger med vinst. När rekylen väl kommer ser de sitt kapital krympa och drabbas av panik. Dessa vinsthemtagningar leder till djupa rekyler mot trenden, men det är då man bör köpa.

I grafen ovan kan vi ta ut ett stöd vid 70 kr, det vore helt normalt om denna nivå träffas, vår handelsmodell har dock gjort entré något ovanför, eftersom vi inte vet hur djup rekylen blir och inte vill stå utanför.

Noteringar under 70 kr skulle vara negativt och vid 66 kr är den stigande trenden hotad. Det innebär att det är där stop loss måste placeras, den som istället använder en procentsats måste anpassa den efter volatiliteten.

Vid 90 kr finner vi ett starkt motstånd, det är där vi sätter vårt första mål sedan kan vi sikta på 120 kr där vi har två bottnar från slutet av 2007.

Köp: 75 kr
Stop loss: 66 kr
Mål 1: 88 kr
Mål 2: 120 kr

Fler aktier med BT-kanalen
Large Cap-listan


Henrik Hallenborg
hallenborg@morningbriefing.se
 
Henrik Hallenborg

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA