VECKA 27
Onsdag
03
Juli
BT-annons
2023-05-03
photo


Lovande framtid för Stora Enso
Ett köp av Stora Enso blir intressant när trenden skiftar till positiv.

Dagsgraf från MetaStock

Stora Enso
Stora Enso uppvisar en relativ svaghet och trendar ned medan OMXS30 rör sig upp.

Köp är inte aktuellt så länge säljarna har ett övertag.

Stora Enso är ett globalt ledande skogsindustriföretag med huvudkontor i Helsingfors, Finland.

Bolaget har verksamhet i över 30 länder och erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom skogsbruk, pappersmassa, papper, biomaterial, träprodukter och förnybar energi. 

Stora Enso har en stark position på marknaden med flera kända varumärken och en bred produktportfölj. Bolaget har satt ambitiösa mål för hållbarhet, inklusive att bli koldioxidneutrala senast 2030 och att ha en positiv påverkan på biologisk mångfald. 

En viktig del av Stora Ensos affärsstrategi är att fortsätta utveckla och förbättra sina hållbara produkter och tjänster, och att fokusera på att minska koldioxidutsläppen och använda förnybara material och energikällor. 

Stora Enso har också gjort betydande investeringar inom digitalisering och teknologi för att förbättra effektiviteten och lönsamheten i sin verksamhet. Bolaget har lanserat flera innovativa lösningar, inklusive smarta skogsbruk, förbättrade produktionsprocesser och nya digitala tjänster för kunder. 

Utsikterna ser lovande ut med tanke på bolagets starka position på marknaden, dess fokus på hållbarhet och innovation, och den ökande efterfrågan på hållbara produkter och tjänster.

Bolaget har också en stark finansiell ställning och goda framtidsutsikter för att fortsätta växa och expandera sin verksamhet globalt.

Ett köp blir dock aktuellt först när trenden skiftar till positiv.

 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2