VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2016-08-04
photo


Time Warners bättre än väntat, köp!
Time Warners resultat för det andra kvartalet överträffade förväntningarna, det tekniska ger oss en signal för köp direkt på dagens nivå.

 

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_1.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
För någon månad sedan bröt den amerikanska medie- och underhållningsjätten Time Warner upp över tidigare toppar och gjorde entré i ett område fritt från närliggande motstånd. Det var upplagt för ett rally till näsa tekniska nivå som är $87, men så har inte skett. Hoppet är dock inte över, att kursen konsoliderat ovanför motståndet är positivt.

I går presenterades  ett resultat för det andra kvartalet som överträffade analytikernas förväntningar och nu skruvar man upp sin prognos för helåret. Vinst per aktie uppgick till $1.29, väntat var vinst per aktie på $1.16.

"Vi har haft ett starkt första halvår, som gör att vi ligger före de mål vi satt upp för helåret", lät VD Jeff Beweks meddela.

Framgångar kommer från dotterbolagens TV-serier och filmer; i Time Warner ingår en rad kända bolag inom underhållning, som HBO, TNT och Warner Bros. Vidare justerar Time Warner upp sin prognos för vinsten per aktie till $5.35-5.45, från tidigare $5.30-5.40.

Reaktionen blev positiv och aktien steg kraftigt. Eftersom det tekniska är positivt med en högre topp, är det rekylhandel som är intressant.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_2.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Redan före rapporten hade vi en sättupp för köp i Time Warner. Enligt vår strategi håller en närliggande rapport oss aldrig från att ta position om vi har en sättupp.

Dagens kurs ligger dock kvar runt vår köpnivå och därmed är kan man fortfarande hoppa på köptåget med entré direkt på dagens nivå med siktet inställt på $87.

Den naturliga nödutgången ligger vid $68.75. Vi kan dock ta ut en alternativ, volatilitetsbaserad nödutgång vid $74.

Köp: $77.83
Mål: $87
Nödutgång: $68.75
Alternativ nödutgång: $74

Använder man den alternativa nödutgången kan man räkna med att över en serie med liknande affärer bli utstoppad i onödan fler gånger än den som använder en naturlig exitnivå. Fördelen är att man kan ta en lite större position enligt vår riskhanteringsstrategi.

Läs mer här om hur vi hanterar risken!

Läs mer här om hur vi köper med trenden enligt BT-kanalen!

Rekommendation
Köp direkt på dagens nivå!

 
Börstjänaren

Tidigare artiklar på Börstjänaren:
 
 
 
 
 
 
 
 
Annons