VECKA 17
Söndag
28
April
BT-annons
2016-03-07
photo


VIP klubben och Trading Wizard jobbar vidare
HP rapporterar från Börstjänarens kostnadsfria tisdagsträffar.


VIP klubben tisdags så kunde jag återigen delta i Börstjänarens utbildningsverksamhet efter att varit frånvarande 2v. för bla. skidåkning. Lika roligt att få logga in igen och ta del av Henrik och Thomas visdomsord.

VIP klubben startade med information om att vi har möjlighet att följa Henrik live under fredagshandeln i USA (15-22 svensk tid så fredagsmyset får starta lite senare ;-) ).

"Fredagstradingen" (läs mer här) kommer att köras fram till sommaren varje fredag. Kraven för att delta på fredagarna är att man blivit värvad av Börstjänaren till en av sponsorerna samt lite aktiv handel. Detta är en fantastisk möjlighet att få följa och få insikt i hur en proffisionell trader arbetar, kostnadsfritt!

Därefter var det dags för den obligatoriska genomgången av marknaden. Denna genomgång är avpassad för live day trading och därför skannar vi bara marknader med aktiv och stor omsättning i handeln.

Vi börjar bli hemmastadda i denna skanning nu så genomgången går snabbt förbi ointressanta marknader och vi kan lägga lite mer tid på intressanta objekt.

En nyhet är att samma strategi som applicerats på terminer även går att trejda svenska aktier i en 10 minutersgraf, eller 15 minuter lite beroende på omsättningen. Henrik gick igenom några sättupper bla i AstraZeneca. Denna upptäckt kommer det att fokuseras mycket mer på när fredagstrejdingen drar igång och vi kan följa den svenska marknaden live.

Läs mer om VIP-klubben här!


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/trejdingklubbenmars1.png

Live trejd

I kvällens genomgång för intressanta affärer blev det kanadensiska dollarn som blev kvällens trade. Återigen visade det sig att strategin höll och efter ca. 1 timme så kunde vinsten tas hem. Vi börjar få en riktigt bra statestik på "kvällens trejd" nu.

VIP klubben avslutades med genomgång av Trading Wizzard elevernas inskickade läxuppgifter.

Det gällde att lokalisera trender samt huvud/skuldra-formationer i grafer. Det är svårt att blidka Henrik i hans analyser och bedömmningar men några elever fick guldstjärna.

Grattulerar!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/mallektion.jpg

Mål lektion 4

Efter en kort paus och ny inloggning så startade lektion 4 i Trading Wizzard (också den kostnadsfri för aktiva sponsrade kunder som öppnat en depå hos en av Börstjänarens sponsorer). Thomas presenterade innehållet i kvällens lektion som handlade om att kunna lokalisera olika omslagsformationer.

Vi fick genomgång och förklaringar till bla. huvud/skuldra-formationer och dubbeltopp/botten formationer. Sen även intressant genomgång och aspekter på perceptionspsykologi.

Vad är det vi ser i en graf?
Är det verkligen rätt eller är det vi vill se?

Läs mer om VIP-klubben här!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/hemuppgift.jpg

Läxa lektion 4


Thomas avslutade kvällens lektion med att dela ut läxan till nästa gång samt att informera om att tisdagen den 15 mars är uppskjuten en vecka pga. av ett live event på Grand Hotel i Stockholm. Så man kan istället kan ta sig till Stockholm och träffa Börstjänaren, läs mer här!

På återhörande.
HP P. Fallesen

Läs mer om VIP-klubben här!

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons