VECKA 17
Söndag
28
April
BT-annons
2016-02-20
photo


HP om VIP-klubben och Trading Wizard
HP Fallesen rapporterar direkt från VIP-klubben och kursen Trading Wizard.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/VIP1bbbbb.jpg




VIP Klubben och Trading Wizard 9/2
Kvällen startade med VIP Klubben som nu börjar komma upp i varv. Flera medlemmar hade hört av sig med intressanta frågor. Så här i början så är dom av generell karaktär men jag är övertygad om att dom kommer att bli mer och mer inriktade på strategier och tolkningar vart efter vi medlemmar börjar skicka in exempel som vi önskar få genomgågna av Thomas och Henrik.

Som vanligt började Henrik kvällen med en genomgång av marknaden. Då vi trejdar utbrott så ska det vara marknader med aktivitet och volym. Idag var den kort och koncis vilket föll mig i smaken. Kan enkelt beskrivas i att Henrik la upp grafen, tittade på om objektet trendade eller ej. Om inte, snabbt vidare till nästa.

Om det trendade, tittade på om ADX var över 25 eller ej. Om inte, snabbt vidare. Om det trendade och ADX var över 25 så la Henrik ut en order (riktig) och beskrev kortfattat sättuppen. Effektivt och lärorikt.

Efter det så var det genomgång av frågor som skickats in via "Kontakta oss" på sajten eller via mejl till "homework@borstjanaren.se". En intressant fråga var: "Hur mycket 'svammel' kontra föreläsning vill vi ha i VIP-klubben?"

Som svar på det kanske Thomas och Henrik kan lägga ut en enkel enkät? Det var även en hel del frågor runt val av strategier. Där blev vi tipsade om att Börstjänaren har ett antal videor på Youtube där man går igenom strategier. Då kanske man lättare kan hitta vilken typ av strategi som passar en själv.

Klicka här för Börstjänarens kanal på Youtube!

(Glöm inte att göra tummen upp för det arbete de gör)

Även kvällens lektion fick en live trejd. Henrik gick lång i 6E euro/dollar men det var precis i slutet så vi fick aldrig veta om det blev 3:e lektionstrejden i rad med vinst eller ej.

Efter några minuters andhämtning så startade så Börstjänarens nya vårkurs Trading Wizard. Här kommer vi under vintern/våren få utbildning från grunden i hur man blir en framgångsrik trejder. Kursen startar från grunden så alla ska ha möjlighet att kunna följa den.

Men vis av erfarenhet så rekomenderar jag alla er som är "nya" att titta på Börstjänarens videor samt läs deras artiklar om olika strategier som ni hittar på deras hemsida.

Kvällens första lektion var genomgång av olika typer av grafer och hur vi läser av om det är stigande/sjunkande trend eller konsolidering. En bra kunskap i att läsa grafer är en nödvändighet för att kunna utveckla strategier och regler för dessa.

Men det lovade Henrik och Thomas att vi alla ska bli väl insatta i.

Nästa tisdag det dags för ännu en lektion!
HP P. Fallesen

Läs mer om VIP-klubben här!

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons