VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2013-12-11
photo


Hey, I like your style...
Mellby Gård med Rune Andersson ökar i Kappahl.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__1133.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Ägarbytet i Kappahl den 25:e november, där Mellby Gård med Rune Andersson i spetsen ökade sitt innehav i Kappahl från 12% till dryga 20%, kan ha fått investerare att se på klädkedjan med nya ögon.

Kappahl, som hittills i år stigit med 45%, har rekylerat under två månader i en fallande dagstrend men kan eventuellt vara redo för en fortsättning av den stigande trenden.

Om vi får vi se noteringar över 38,50 kr har vi en ny högre högsta efter ett misslyckat försök att ta ut tidigare botten, dvs. ett klassiskt trendskifte (även om den fallande trenden ännu inte är väletablerad). 

Den riskvillige kan i så fall börja köpa för uppgång. Vid det här laget är vi tidigt ute som köpare, när den nya trenden fortfarande är osäker, samtidigt som reward-to-risk-kvoten är god.

Första målet ligger vid årshögsta, dvs. toppen vid 43 kr, och om den tas ut finns nästa starka motstånd först vid 60 kr.

Skulle kursen istället falla under 35 kr bekräftas dagstrenden som fallande och vi gör då omedelbart exit på befintliga köpta positioner, utan att tveka.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Rekommendation
Trejda utbrott.

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons