BT-annons
Söndag 25 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2012-06-19
photo


Toppformation i Getinge
Efter ett misslyckat försök att ta ut tidigare topp testar Getinge ett viktigt stöd. Vid ett utbrott ned är det upplagt för fritt fall.

GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!
Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!
http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.aktieanalys_586.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Utsikterna för Getinge ser inte alls så bra ut i dag som för några månader sedan, ur en teknisk synvinkel. Tidigare såg vi en serie med högre högsta och högre lägsta men nu har vi en rad bottnar vid samma nivå samt lägre toppar.

Getinge har bildat en toppformation där det avgörande stödet ligger vid 170 kr. Noteringar under denna nivå skiftar dagstrenden till fallande. Närmsta stöd ligger då 10 kr under utbrottsnivån, vid 160 kr, men sedan är det fritt till 140 kr.

Det är därmed hög tid att göra exit på långsiktiga trendföljande positioner i Getinge om aktien bryter ned under tidigare bottnar.

Till Kanalportföljen låg vi tidigare lång och var med på en bit av resan upp, men positionen såldes sedan vid en släpande exitnivå.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.aktieanalys_587.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
I veckografen blir stödet vid 170 kr tydligare och området vid 160 kr mindre viktigt.

Det är 140 kr man kan sikta på om säljarna tar över. Men det är först om vi får en lägre botten som det tekniska skiftar till negativt, först då kan man överväga en blankning.

Rekommendation
Sälj och sälj blankt vid ett eventuellt utbrott ned under 170 kr.

 
Henrik Hallenborg

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA