VECKA 48
Söndag
05
December
BT-annons
2008-10-16
photo


BT-Wizard: lärarledd grundkurs aktiehandel
[b]Börstjänaren slår nu upp portarna[/b] till Sveriges grundligaste intensivkurs i teknisk trading, där du som deltagare erbjuds möjlighet att tränga in i marknaden och lära dig bemästra börsens tre stora utmaningar: pengar, psyke och plan.

[b]Aktiehandel kan ge enorma vinster[/b] men också enorma förluster. I denna heltäckande kurs får du lära dig grunderna; allt du behöver veta och kunna för att bli en vinnande trader. Därefter är det upp till dig, och dig allena.

[image]

[image]


KURSUPPLÄGG

Börstjänarens tradingkurs är till för den som vill ta steget fullt ut och lära sig mer om teknisk trading. Vi förklarar hur den tekniska analysen kan vara till hjälp både för den som investerar och handlar på kort sikt. En stor del av tiden lägger vi på att förklara riskhanteringsstrategier och de psykologiska hinder som aktiehandel kan innebära. Kursen är indelad i 60-90-minuters lektioner under åtta träffar på nätet.

Kursledare är Henrik Hallenborg och Thomas Sandström, vilka också kommer att agera som personliga mentorer till deltagarna. Varje träff avslutas med vidare studier inför nästa genomgång. Kursen bygger på självstudier mellan varje träff, i vars och ens eget tempo.
Deltagarna uppmuntras att aktivt översätta teori till praktik och göra ”pappersaffärer” som vi sedan utvärderar. Den som deltar i en av våra kurser har möjligheten att repetera hela kursen vid ett framtida tillfälle och kan på så sätt studera i sin egen takt.

Vidare kommer varje lektion att bandas för repetition under kursens gång.
De psykologiska påfrestningarna är stora vid aktiehandel men kan avhjälpas med kunskap, regler och självdiciplin. Varje lektion tilldelas ett särskilt risk- & psykologiavsnitt, som avhandlar dessa ämnen i en separat kurs i kursen.


MÅL

Efter genomgång kurs kommer en nybörjare utan någon som helst insikt i teknisk analys att ha så stor förståelse att hon själv kan sätta ihop ett enklare tradingsystem, både på kort och lång sikt, samt jobba med portföljstrategier som inte ödelägger portföljen vid felinvesteringar.

Varje deltagare blir diplomerad Börstjänare, vilket innebär att du får ett kursintyg där dina kunskaper dokumenteras. Men först efter ett test där vi försäkrat oss om att du tagit till dig hela materialet, i annat fall får du gå om!
Deltagarna får även hjälp med att sätta upp framtidsplaner vid en personlig utvärderingsträff.


MATERIAL
Det krävs inte någon abonnemang på grafprogram för att följa med i undervisningen. För den som saknar grafer kommer vi att rekommendera gratis chartprogram som finns på Internet.

Kursutbudet är summerat i boken Pengar Psyke Plan, som ingår i kursen. Utöver detta krävs det bara tid och åtagande från deltagarna för att nå vårt gemensamma mål att göra dig till en vinnande investerare eller trader.

För kursplan, prisinfo, anmälan m.m. klicka här!

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren: