VECKA 17
Torsdag
25
April
BT-annons
2023-05-04
photo


Tajma köp i Nanologica
Nanologica steg kraftigt i en konsolidering.

 

Dagsgraf från MetaStock

Nanologica
Nanologica låg i går bland vinnarna efter en kraftig uppgång. Priset stiger nu från ett stödområde i en längre konsolidering.

Det är alltså trendlöst, priset rör sig sidledes.

Nanologica är ett svenskt företag inom nanoteknik och materialvetenskap, grundat 2004 av forskare vid Lunds universitet.

Företaget fokuserar på att utveckla och kommersialisera nanoporösa material för olika tillämpningar inom läkemedelsindustrin, biotekniken och kemiindustrin.

Nanologica använder avancerade teknologier för att skapa material med nanoskaliga porer som kan användas för att separera, rena och strukturera molekyler på ett effektivt sätt.

Dessa material kan också användas för att öka lösligheten och biotillgängligheten av läkemedel, vilket kan leda till bättre behandlingar av sjukdomar.

Företaget har utvecklat flera patenterade teknologier och produkter, inklusive en plattform för nanoporös silika som kan användas för att skapa nya läkemedel, samt en teknologi för att förbättra upplösningen av läkemedelspreparat vid oral administrering.

Nanologica har samarbeten med flera stora läkemedelsföretag och forskningsinstitutioner runt om i världen. Företaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Skulle vi se ett genombrott, kommer också en högre högsta i grafen, det är när vi tajmar ett köp. 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

Tidigare artiklar på Börstjänaren:
 
 
 
 
 
 
 
 
Annons