VECKA 49
Måndag
04
December
BT-annons
2023-05-03
photo


Köp Electrolux i dag
Köpläge i Electrolux.

Dagsgraf från MetaStock

Electrolux
Elextrolux bryter upp över tidigare toppar och signalerar därmed köp för trendföljare.

Entré kan göras direkt på dagens nivå.

Electrolux är ett globalt ledande företag inom hushållsapparater med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Bolaget har verksamhet i över 100 länder och erbjuder en bred portfölj av produkter, inklusive kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar och dammsugare. 

Electrolux har en stark position på marknaden med flera kända varumärken som Electrolux, AEG, Frigidaire och Zanussi. 

Man har också gjort betydande framsteg inom innovation och hållbarhet, och har en stark pipeline med nya produkter och teknologier. 

En viktig del av Electrolux affärsstrategi är att fokusera på digitalisering och anslutna lösningar. Bolaget har lanserat flera smarta hushållsapparater som är anslutna till Internet of Things (IoT), vilket ger användarna möjlighet att fjärrstyra och övervaka sina apparater via en app. 

Electrolux har också gjort betydande framsteg inom hållbarhet genom att minska koldioxidutsläppen, minska avfallet och använda förnybar energi. Bolaget har satt ambitiösa mål att minska koldioxidutsläppen med 50% till 2025 och att ha 100% förnybar energi i sin produktion till 2030. 

Utsikterna ser positiva ut med tanke på bolagets starka position på marknaden. Fokus ligger på innovation och hållbarhet samt den ökande efterfrågan på anslutna lösningar.

Bolaget har också en stark balansräkning och goda framtidsutsikter för att fortsätta växa och expandera sin verksamhet på global nivå. 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons