VECKA 16
Torsdag
18
April
BT-annons
2023-05-09
photo


Verizon i en flagga
Verizon ett ledande telekommunikationsföretag men aktien ligger efter indexen.

Dagsgraf från MetaStock

Verizon
Verizon konsoliderar mellan stöd och motstånd. Under tidigare bottnar är det fritt fram för säljarna.

Får vi en högre topp har vi en ny positiv trend att köpa med, vilket gör bolaget intressant både för köp eller blankning.

Verizon Communications Inc. är ett av världens största telekommunikationsföretag med huvudkontor i New York City, USA.

Företaget bildades år 2000 genom en sammanslagning av Bell Atlantic Corp. och GTE Corp. Verizon tillhandahåller kommunikations-, informations- och underhållningstjänster och produkter till konsumenter, företag och myndigheter.

Verizon är känt för sina trådlösa kommunikationstjänster och driver ett av de största och mest pålitliga trådlösa nätverken i USA. Företaget tillhandahåller 4G LTE-, 5G- och bredbandstjänster till över 120 miljoner kunder i hela landet. Dessutom erbjuder Verizon olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor och bärbar teknik, samt heminternet- och TV-tjänster.

Verizons företagsdivision tillhandahåller tjänster och lösningar till företag i alla storlekar. Dessa inkluderar molncomputing, cybersäkerhet, IoT (Internet of Things) och andra digitala lösningar. Verizon Business betjänar över 99% av Fortune 500-företagen och är en ledare på den globala företagsmarknaden.

Verizon ett ledande telekommunikationsföretag med en stark track record av att tillhandahålla pålitliga tjänster och innovativa lösningar till sina kunder. 

På börsen är bolagets aktie dock inte ledande då vi ser en relativ svaghet mot indexen. 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons