VECKA 17
Lördag
27
April
BT-annons
2023-04-18
photo


Bank of America stiger efter halvering
Bank of America stiger in i motstånd efter halvering.

Långtidsgraf från MetaStock

Dagsgraf från MetaStock

Bank of America
Bank of America Corporation (BofA) stiger från en lägre botten mot en negativ trend och testar nu ett kraftigt motstånd från tidigare bottnar.

Köp är inte aktuellt så länge trenden är negativ, istället kan man blanka rekyler upp.

Kursen har dock redan halverats sedan toppen så det kan finnas en hel del kvar i rekylen upp.

BofA är en amerikansk global bank med huvudkontor i Charlotte, North Carolina.

Banken erbjuder en rad finansiella tjänster till både företag och privatpersoner, inklusive krediter, sparande och investeringar, försäkringar och betalningstjänster.

BofA är en av de största bankerna i USA, med en balansomslutning på cirka 2,9 biljoner dollar.

BofA har en stark närvaro inom flera marknadssegment, inklusive personliga banktjänster, företagsbanktjänster och investeringsbanktjänster.

Företagets rörelseintäkter kommer huvudsakligen från ränteintäkter, serviceavgifter och provisioner på finansiella tjänster.

Bank of America har vissa risker. Som en stor global bank är BofA utsatt för kreditrisk, likviditetsrisk och marknadsrisk. Företaget kan drabbas av en ökning av utlåningsförluster om låntagare inte kan betala tillbaka sina lån.

BofA är också utsatt för regleringar och övervakning från myndigheter, vilket kan leda till ökade kostnader och restriktioner på företagets verksamhet.

Slutligen är BofA också utsatt för cyberrisker och operationella risker som kan leda till förlust av data, störningar i system och förtroendeförlust från kunder. Som ett resultat av dessa risker har BofA investerat betydande resurser för att förbättra sin säkerhet och riskhantering.

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons