VECKA 16
Onsdag
17
April
BT-annons
2015-11-16
photo


Veckans trejder: OMXS30, S&P 500 och majs
De senaste veckorna har vi rekommenderar köp i OMXS30 och S&P 500. Förra veckan var det blankning av majs som blev Veckans Trejd, en affär som fortfarande går bra att ta.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_644.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Förra "Veckans Trejd" var en blankning av majs som då bröt ned mot en lägre lägsta. Veckans trejd är en noga utvald affär oftast i trendens riktning för att hålla träffsäkerheten uppe.

Klicka här för att ta del av rekommendationen av majs!

Sedan vår entré har ingenting hänt, mer än att vi i media fått veta att marknaden i USA flödar över av majs. Utbuder är alltså högt och då efterfrågan inte finns där dalar priset. Vi har en teknisk trend som är negativ och som trendföljare kan följa.

Men sedan utbrottet ned och vår säljsignal, har ingenting hänt. Priset står fortfarande kvar och stampar vid tidigare bottnar så det är inte för sent att gå in med korta positioner.

Större spekulanter har en neutral position, dock net kort. Börjar priset att trenda är det troligt att många av de större aktörerna följer med och säljer blankt, vilket kan ge lite extra momentum nedåt.

Den naturliga nödutgången ligger något över tidigare toppar, se grafen ovan.

Noteringar däröver och vi kan göra lappkast dvs. byta ut en sålt mot en köpt.

För att trejda majs kan man använda sig av terminen ZC eller ett CFD-kontrakt.

Före blankningen i majs hade vi köp av både S&P 500 och OMXS30 som veckans trejd. Då gick vi lång på utbrott mot högre toppar. Nu när vi ser rekyler ned har vi istället sättupper för att köpa med trenden på rekyl.

S&P 500 är dock mer intressant för köp i dag än OMXS30, vilket vi skrev om i VM Update. OMXS30 tajmar man ett köp bäst i en 60-minutersgraf, se här!

Veckans Trejd skickas ut till alla som är registrerade på Börstjänaren. För att ta del av nästa affär krävs bara att du är registrerad på Börstjänaren, vilket är kostnadsfritt, och har tackat ja till vårt dagliga nyhetsbrev som också det är helt gratis!

Registrera dig här!

Veckans trejd skickas sedan ut en gång i veckan till din epost.

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons