VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2015-09-25
photo


Ge inte Nordic Mines en andra chans!
En graf över Nordic Mines säger en helt del om bolaget även om vi intre trejdar det med tekniska system.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png
http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_4.png

Månadsgraf 

Långtidsgraf
Mindre bolag är svåra att trejda tekniskt eftersom likviditeten är låg; stöd och motstånd bildas av en liten grupp aktörer, eller bara en enskild person, istället för en stor massa.

Nordic Mines på svenska Small Cap-listan är ett exempel där vi är försiktig med att applicera strategier som BT-kanalen, BT Utbrott eller Henry Boy mfl..

En graf säger dock mycket mer än bolagets fundamenta som har en tendens att hela tiden ligga steget efter.

Man behöver alltså inte trejda tekniskt för att använda en graf.

Tycker man Nordic Mines är ett spännande bolag kan man använda det tekniska för att bekräfta ett köp. Om det är som så att priset rasar och faller fritt, är det troligt att de som är välinformerade inte anser bolaget köpvärt och då kan man fråga sig varför man skall placera pengar där.

Är svaret att man är mer välinformerad än andra så skall man givetvis använda den informationen men de flesta sitter med information som alla andra redan har och har därmed inte någon edge.

Långtidsgrafen visar att Nordic Mines inte attreherat välinformerade aktörer på flera år, att man gjort något som marknaden inte gillar. Nu pratas det om nyemissioner, möjligen är det då som smarta pengar köper men det kan vi veta först efteråt.

Som småsparare bör man inte ge bolaget en andra chans. Man bör inte köpa bolaget för att det känns spännande och roligt, då är det bättre att köpa en trisslott och gå på Gröna Lund.

Skall man bli en börstjänare kan man inte investera eller trejda efter det som känns bra.

Istället för Nordic Mines kan man köpa ett större bolag som har större chans att överleva och är det hävstången man är ute efter går det bra att köpa en hävstångsprodukt istället för aktien.

Man behöver inte handla med små bolag bara för att depån är liten, att ta position i ett certifikat kan ge samma utväxling på kapitalet, både upp och ned, som ett mindra volatilt bolag.

Klicka här för det senaste pressmeddelandet från Nordic Mines!

Rekommendation
Avvakta, ge inte Nordic Mines en andra chans.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 Fler analyser finner du här!

 
Börstjänaren

Tidigare artiklar på Börstjänaren:
 
 
 
 
 
 
 
 
Annons