VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2014-12-04
photo


Nokia lyfter
I Nokia ser vi ett perfekt läge för entré på utbrott.

HANDLA MED VÅRT KAPITAL!
I VIP-klubben utbildar vi varje tisdag, och utvalda fredagar, en grupp trading aspiranter som när de gjort hemläxan är redo att handla med vårt kapital. Vi trejdar inte bara själva utefter de analyser och strategier som det dagligen skrivs om på Börstjänaren, vi lär ut dem och fonderar även våra elever i ett kostnadsfritt mentorsprogram som löper på obestämd tid!

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2602.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I Nokia har vi ett prefekt läge för utbrottshandel, det är så här det bör se ut när vi placerar ut våra köporder.

Köp kan göras en tick över tidigare topp. Vi väntar alltså inte på någon bekräftelse att utbrottet upp är äkta, då ligger man som regel steget efter.

Nokia har en del starka motstånd ovanför men vi får ändå till en bra risk/reward-kvot om vi köper något under 64 kr och placerar en nödutgång vid 56 kr.

Det är vid tidigare botten som den avgörande nivån ligger just nu. Får vi de noteringar runt 56 kr gäller inte längre köp utan blankning med den då fallande trenden baserat på utbrott ned.

Rekommendation
Applicera strategier för att trejda utbrott.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Chatta med Henrik Hallenborg! Är det något i hans texter som kan verka obegripligt, eller har du funderingar i största allmänhet, skriv då en fråga i vårt forum.

 Fler analyser finner du här!


 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons