VECKA 17
Onsdag
24
April
BT-annons
2014-08-29
photo


Köpsättupp i pipeline
Energibolaget Kinder Morgan rekylerar mot en starkt stigande trend och kan köpas direkt på dagens nivå.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/gg4.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Kinder Morgan Inc (ticker: KMI) är Nordamerikas största energibolag i midstreamsegmentet, dvs. transport av olja och gas via pipelines.

Aktien handlas i en väletablerad och stigande trend efter ett klassiskt trendskifte i juni. Kursen noterade en all-time-high för drygt två veckor sedan och har sedan dess konsoliderat.

Vår modell för rekylhandel, BT-kanalen, signalerar åter köpläge och rekylhandlare ges möjlighet att göra entré i Kinder Morgan.

I grafen med BT-kanalens trendföljande indikatorer ser vi bl.a. att köparna nyligen drev upp kursen långt över det övre kanalbandet och att MACD-histogrammet är med upp med en ny hög och bred topp. Det är en mycket stark teknisk bild vi ser i grafen.

Enligt BT-kanalens regler har vi alltså klartecken för köp av Kinder Morgan vid en träff av 18 EMA, vilket vi fick under onsdagens handel. Det går alltså bra att köpa Kinder Morgan direkt på dagens nivå.

Den naturliga nödutgången ligger under tidigare rekylbotten, vid den röda linjen i grafen.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/gg5.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
I veckografen tar vi ut stöd och motstånd. Kinder Morgan befinner sig strax under all-time-high och de flesta som har köpt ligger med vinst samtidigt som säljarna är få och svaga.

Ett lyckat försök att ta ut tidigare topp skulle alltså innebära att det är helt fritt från starka motstånd ovanför i grafen och ge bra förutsättningar för fortsatt högre kurs.

Närmaste stödnivå ligger kring $36.50.

Rekommendation
Köp rekyl!

Entré kan göras direkt på dagens nivå.

 
Börstjänaren

Tidigare artiklar på Börstjänaren:
 
 
 
 
 
 
 
 
Annons