VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2014-07-15
photo


Dags för rekylhandel i naturgas
Efter utbrottet ned, sälj naturgas blankt vid tillfällig styrka via ETF:en UNG.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/ret56y.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
För en dryg vecka sedan skrev vi om naturgas som då bröt ned under tidigare botten. Vi fick ett klassiskt trendskifte som utbrottshandlare kunde sälja blankt. I dagsläget är man sent ute och får istället invänta nästa rekyl upp.

I grafen ovan med BT-kanalens trendföljande indikatorer tittar vi på ETF:en UNG, som handlas på samma sätt som en aktie.

Vi ser en lägre lägsta i priset som följer efter en lägre högsta, dvs. definitionen på ett klassiskt trendskifte. Vidare ser vi att UNG ligger i säljzon efter ett medelvärdeskors, där 18 EMA (vinröd linje) bröt ned under 55 EMA (grå linje) för någon vecka sedan.

Att priset har etablerat sig under det undre kanalbandet är ett tecken på ivriga säljare, något som bekräftas av att MACD-histogrammet visar en låg och bred botten.

Eftersom det handlar om den första rekylen upp efter ett medelvärdeskors går det bra att vara aggressiv och sälja blankt något under 18 EMA. Första rekylen i starka trender blir sällan så kraftig att den når ända upp till 18 EMA.

Den naturliga nödutgången ligger över tidigare topp från juni.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/aaaaaaaaaaaer.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
I veckografen med stöd- och motstånd ser vi att UNG nu går ned i ett område där det är relativt fritt från starka stöd ned till $17.

Trots att priset i veckografen ser nedtryckt ut är det inte intressant att köpa i dagsläget. Först vid en högre högsta, när dagstrenden skiftar till stigande, blir det intressant att leta köpsättupper. 

Rekommendation
Sälj eventuell rekyl upp blankt!

Entré kan göras vid 18 EMA eller strax under. Följ 18 EMA i BT-Charts.

En ETF handlas på samma sätt som en aktie.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 
Börstjänaren

Tidigare artiklar på Börstjänaren:
 
 
 
 
 
 
 
 
Annons