BT-annons
Tisdag 20 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2017-11-29
photo


Rally på höga höjder
Morgonmöte – De amerikanska börserna rusar, guld står stilla och dollarn kan köpas mot rubel, peso och rand.S&P 500
I går fick vi långa gröna staplar på de amerikanska börserna. S&P 500 och Dow Jones steg med långt över vad som tidigare varit normalt. Det innebär att volatiliteten tickar upp, den sega trenden blir aktiv och möjligheterna för kortsiktig handel ökar både med köpta och blankade positioner.

DAX
I det tyska DAX-indexet hade vi en fin sättupp för köp på rekylen. Möjligen kan gårdagens starka avslut i USA starta ett återtest av tidigare topp.

Man bör nu ha köpt med den positiva dagstrenden.

OMXS30
I går analyserade vi intradaytrenden i OMXS30 och kom fram till utbrottshandel.

Klicka här för att läsa mer!

I kväll kl 20:00 är det åter dags för Trejdingklubben Online där vi analyserar och tittar på just de marknader du vill ha analyserade. Det går bra att kontakta oss i förväg med förslag på innehåll, klicka här!

http://borstjanaren.se/images/twitter077.pngGuld och silver
Silver tog i går ett stadigt kliv ned men mitt i räjongen. Guldet stod stilla och bildade en insidesdag som går bra att trejda med vår Henry Boy-sättupp.

Läget är prefekt, möjligen kan man komma in just före det utbrott vi väntat så länge på.

Olja
Oljan har tappat ett par dagar i rad men det kan inte bli negativt i dagsgrafen då priset rör sig mot en mycket positiv trend.

Trendföljare bör ligga lång och sikta högt.  Rubel
I tidigare analys har vi gått igenom en fin sättupp för köp av USD/RUB. Tidigare utbrottsnivå återtestas nu som stöd, sättuppen kommer efter en klassisk botten där säljarna misslyckades med att ta kursen till en lägre botten.

Ett köp av USD/RUB innebär lång US-dollarn och kort ryska rubel.

Rand
Sydaftikanska rand har också en trevlig sättupp för entré: köp USD/ZAR dvs. köp US-dollar och blanka rand med den mycket starkt stigande trenden.

Peso
Ytterligare en trevlig sättupp har vi i mexikanska peson som också kan blankas genom ett köp av USD/MXN som stiger i värde om US-dollarn stärks mot peson.

Dessa valutapar kan handlas med vår sponsor AvaTrade. Just nu erhåller nya kunder kursen "Lär dig börshandel av proffs", läs mer här!
Enda kravet för att få tillgång till kurserna är att man gör två affärer.

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 68
GA