VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2016-07-12
photo


Köpläge i S&P 500
S&P 500 har nått en ny högre topp efter ett falskt utbrott ned, vilket innebär köpläge.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk_analys_graf_aktier_ravaror_index_valutor_1.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I går steg S&P 500 upp mot en högre topp efter en falsk rörelse ned. Bättre teknisk köpsignal på en utbrottsbaserad handelsmodell än så här får vi inte. Ett utbrott efter en falsk rörelse brukar ge explosiva rörelser.

Vi glömmer nu helt bort blankningar, återköper korta positioner för att sikta högt. Motstånden ovanför är få och svaga, vilket talar för en fortsatt uppgång.

Nu är det bekräftat att alla som sålde på utbrott ned i juni efter ett misslyckat försök att ta ut tidigare topp (klassisk omslagsformation) ligger fel. Deras återköp och nya bör kunna ge indexet lite momentum.

Det är dock början av en trend efter tre månader, osäkerheten är fortfarande stor. Men det är ingen tvekam om att köparna som just nu styr och då börjar vi ta in långa positioner lite försiktigt.

För den som söker säkerhet och lite tryggare sättupper bör man invänta en ny trend sedan gå in på rekyl, då kan man hålla antalet gröna affärer relativt högt men i S&P 500 finns då risken att man missar entré för vi vet aldrig när dippen kommer.

I helgens VM Update fokuserade vi helt på köpsignalerna i indexen. Europa hänger inte riktigt med, där gäller blankning. Men i USA har vi alltså grönt ljus för köp.

Den naturliga nödutgången ligger något under tidigare botten vid 1975.

Sättupp
Köp:
2130
Nödutgång: 1975
Mål 1: 2300
Mål 2: 2700

Rekommendation
Köp S&P 500 direkt på dagens nivå!

Läs mer här om hur vi trejdar utbrott!


Öppna konto med AvaTrade här!
Öppna konto med Global Futures här!
Nya kunder erhåller alltid Börstjänarens pluspaket, fri entré till VIP Klubben och utbildningar.

Kontakta oss
Är det något som är oklart i vår analys eller har du frågor i största allmänhet om aktiv börshandel, behöver du kanske hjälp med val av mäklara, kontakta oss, vi hjälper gärna till!

 Fler analyser finner du här!

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 6 7 8 Nästa Sista Sid 1 av 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
 
 
 
 
 
 
 
Annons