BT-annons
Torsdag 22 november 2018
ANNONS
strip

photo
2017-12-07
photo


Guld, silver, Millicom, SSAB, PayPal och kiwi
Morgonmöte – Bland valutorna bjuder kiwi in till trejdning och i USA går det bra att köpa Lowes.

USA 
De större amerikanska aktieindexen stängde i går över öppningskurserna. Försöket till rekyl blev kortvarigt.

Bland gårdagens vinnare låg PayPal som för någon dag sedan låg bland förlorarna. Det var dock bara en vanlig rekyl från en högre topp och nu ser vi ett försök till återtest av tidigare topp.

En vanlig rekyl mot trenden ser vi också i Lowes som dök med 4,53 procent ned till 18 EMA där aktien är köpvärd. Dippen kommer efter en ny alla tiders högstanotering.

Sverige
På svenska Large Cap hamnade Millicom Int. bland förlorarna. Bolaget befinner sig i ett intressant läge. Fortsätter kursen ned får vi en sättupp från en klassisk toppformation, då går det bra att blanka. Tar köparna över köper vi en högre högsta.

Samma sak gäller i SSAB som också är fast i en räjong.

En läge botten bekräftar att säljarna tagit över, då kan man blanka. En högre topp ger istället signalen om en marknad styrd av köpare, då går det bra att köpa.

I gårdagens Trejdingklubben Online analyserade vi som vanligt svenska aktier men det var också dags för avsnitt nio i serien Trejding för nybörjare, se här!

http://borstjanaren.se/images/new_home/twitter078.png

Koppar 
Koppar pausade i går efter en lång röd stapel. En insidesdag ger oss möjligheten att hoppa in i trenden på kort sikt enligt vår Henry Boy-strategi.

Guld och silver 
Silver fortsätter ned mot lägre lägsta men guldet tog i går en paus. Nu har vi en trevlig Henry Boy-sättupp att trejda också i guld. Köp eller sälj utbrott från gårdagens räjong.

Kiwi  
På kort sikt är det kiwi som lockar mest just nu. Utbrott gäller från en liten flagga, antingen köp eller blankning.

Dollarindex  
Den som är lite mer långsiktig bör köpa dollarn som i går åter gjorde ett försök att återtesta tidigare topp i en positiva trenden. Rekylen ned blev lite kraftigare än normalt men inte tillräcklig för att skifta trenden.

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 74
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons
BT-annons