BT-annons
Lördag 24 mars 2018
ANNONS
strip

photo
2017-11-30
photo


Lång krypto, sterling och aktier
Morgonmöte – OMXS30 kan snart ge signal för blankning, kryptovalutor kan köpas på rekyl och sterling är urstark vilket skapar supertrender i valutakors.S&P 500
I går fick vi se nya högre toppar i S&P 500 och Dow Jones medan Nasdaq 100 föll fritt och efterlämnade en lång röd stapel.

Dessa index befinner sig dock långt från en bear-marknad.

Rekyler ned är än så länge värda att köpa.

OMXS30
OMXS30 vände ned efter ett försök att skifta intradaytrenden till positiv. Noteringar över 1640 och vi kan köpa på några dagars sikt, under 1605 och man kan trycka på knappen för blankning.

Upplägget gick vi igenom i gårdagens Trejdingklubben Online, klicka här! 

Fokus låg på scanning av olika marknader och vi tittade på följande: Peckas Naturodlingar, Alfa Laval, Assa Abloy, Autoliv, SEB, Avanza, Apple, Enquest, Africa Oil, SCA, SAAB, Electrolux, Hennes & Mauritz, S&P 500, Nasdaq 100, Dow Jones, OMXS30, guld, silver, olja, kakao, sojabönor, bomull, EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/CHF, AUD/USD, NZD/USD, USD/RUB, USD/ZAR, USD/MXN, USD/SEK, EUR/SEK och bitcoin.

http://borstjanaren.se/images/twitter077.pngGuld och silver

I går dök både guld och silver. Som vi konstaterat tidigare är vi intresserade av att trycka på säljknappen och blanka med tanke på att större aktörer har köpt på sig stora netto långa positioner.

Hamnar de fel kan det gå fort utför.

Men vi kan också tänka oss att köpa, om vi får högre högsta. Kryptovalutor
Det som rör på sig nu är kryptovalutor. Bitcoin var i går nere som lägst och testade $9000, högstanoteringen låg på $11 000.

Vi har alltså en daglig handelsregion på $2000 i bitcoin. Volatiliteten ökar ju högre upp kursen når.

I samtliga kryptovalutor bör man ha köpt och ligga lång med dagstrenden. Nu är det för sent att gå in eftersom dessa marknader når högre högsta.

Rekyler och kraftiga fall är inte negativa så länge de kommer från högre toppar, de är istället köpvärda.

GBP/USD
I sterling ligger vi lång, en av de få valutor som är starkare än dollarn just nu.

Det skapar starka trender i valutakors där sterling är med.

Samma sak gäller för euron som uppvisar en relativ styrka, valutakorsen ger starka trender eftersom nästan allt annat faller mot dollarn.

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 68
GA