BT-annons
Torsdag 22 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2017-10-31
photo


Paus ger möjligheter
Morgonmöte – En paus i trenden skapar möjligheter.

S&P 500 med en Henry Boy-sättupp, graf från AvaTradeAct

Aktiemarknaden
Efter ett volatilt avslut på förra veckan tog de större aktieindexen i går en paus. Små rörelser öppnar nu upp för utbrottshandel t.ex. i S&P 500 där vi har ett upplägg med Henry Boy.

Vinnare på den svenska marknaden var Fingerprint Cards som rusade med nästan 12 procent. Uppgången skedde dock från en lägre botten och därmed finns det inget positivt alls i rörelsen.

Trevligare är det då att äga Axis som steg med 5 procent och bröt upp över tidigare toppar. Volymen är låg men aktien har potential som en långsiktig investering. År 2009 kostade en aktie runt 40 kr nu ligger priset på 363 kr, något gör man rätt.

Ett annat trevligt bolag är Kappahl, som uppvisar en relativ styrka mot Hennes & Mauritz. Kappahl har sett sin aktie bli omvärderad och just nu rusar kursen i ett område fritt från motstånd. Rekyler kan köpas med siktet inställt på en dubbling av priset.

En dubbling kan vi säkert också se i Oncopeptides. Vi har inte så mycket data att analysera men det råder ingen tvekan om att köparna styr och att de flesta ägare av aktien är nöjda och glada med vinster.

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 67
GA