BT-annons
Torsdag 13 december 2018
ANNONS
strip

photo
2017-07-14
photo


Äntligen läge för spekulation i Bitcoin
Det råder spekulation i Bitcoin enligt experter, en perfekt marknad att spekulera i!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img7/z1.png

Bitcoin, 60-mingraf från AvaTradeAct

Spekulera i Bitcoin
Bitcoin brukar dubblas i pris lite då och då. När det rör på sig går det snabbt, så snabbt att det är svårt att komma in. Rekylhandlare har haft det svårt att komma in.

Med en enorm volatilitet har rekylerna ockå varit kraftiga. Den långsiktiga trenden är stigande och köpläge med den brukar det vara efter en dipp på 75 procent.

Bitcoin skapar rubriker och experter varnar för spekulation. Som spekulant i prisets ändringar har vi en perfekt marknad; någor som rör sig snabbt och explosivt både upp och ned.

Vi är inte investerare i Bitcoin, utan trendföljare.

Därför har vi inga problem att trycka på säljknappen först och blanka, en entré som tajmas med teknisk analys och en systematisk handelsmodell som genom åren visat sig fungerat bra.

På kort sikt, intraday, kan vi blanka Bitcoin och följa med ned om trenden bekräftas som negativ i t ex. en 60.minutersgraf, se ovan.

Efter en tid med tveksamma rörelser har vi även en sättupp i dagsgrafen att trejda. Vad som är intressant är dock en intradaygraf, eftersom den erbjuder lite tajtare nödutgång vid blankning.

En blankning kan göras om denna veckas lägstanotering passeras, röd linje. Stiger kursen sedan upp över tidigare toppar, grön linje, gäller återköp och täck den korta positionen utan att tveka för att istället köp enligt vår lappkastteknik.

Exakt hur vi trejdar utbrott går vi igenom i kursen "Så fungerar Utbrottshandel Räjong", klicka här för att läsa mer!

Grafen ovan visar nivåerna på kort sikt, en dagsgraf har istället nödutgången vid $2800-2900 där tidigare topp ligger.

Bitcoin går bra att handla via Börstjänarens sponsor AvaTrade.

Rekommendation
Applicera strategier för att trejda utbrott.

VIP-klubben
Missa inte VIP-klubben på tisdagar, kostnadsfri för alla som låtit sig "värvas" av Börstjänaren till CMC Markets, AvaTrade eller Global Futures. Värvad blir man genom att klicka på en länk på Börstjänarens sajt eller på annat sätt meddela mäklaren att man kommer från Börstjänaren.

Läs mer här om VIP-klubben!

 
Henrik Hallenborg

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons