Torsdag 22 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2017-11-01
photo


Trejda spannmål och index
Morgonmöte – Vete bryter ned och S&P 500 står stilla.S&P 500
S&P 500 fortsätter med små rörelser, varken köpare eller säljare har kontrollen på kort sikt. Det ger oss möjligheten att från en intradaygraf handla på utbrott.

OMXS30
OMXS30 steg i går till en ny högre topp med den positiva dagstrenden. Tidigare ATH ligger på 1720, inte långt från dagens nivå på 1670. Mest troligt är att vi får en ny alla tiders högstanotering innan trenden skiftar.

http://borstjanaren.se/images/twitter077.pngKoppar
Koppar skrev vi om i går. Rekylen ned går bra att använda för att köpa på. Enligt strategin BT-kanalen hade vi ett köp för några dagar sedan vid 18 EMA. Än så länge går det att ta denna sättupp men då kursen nu gör ett försök att återtesta tidigare topp börjar det bli lite sent.

Guld och silver
Både guld och silver har en längre tid rört sig ned mot den positiva dagstrenden men utan återtest av tidigare topp riskerar dippen att övergå till konsolidering. Det är fortfarande köp som gäller.

Olja
I olja bör man ligga lång och sikta på $60 minst. Nu är trenden klar och tydlig med högre högsta och högre lägsta. Större aktörer har köpt för uppgång, vilket stärker trenden.

Spannmål
Både vete och majs är nu intressanta efter ett par månader inom en mycket tajt konsolidering. Köp och sälj kan göras på utbrott. Vete ligger steget före, där har vi redan fått signalen för att tycka på säljknappen. Dollarindex
Dollarindexet stiger från en bottenformation, något som är positivt. Vi är långa i sikte på en uppgång de närmsta 4-6 månaderna. Det gäller även svenska kronan.

EUR/USD
EUR/USD bryter ned från en toppformation som är så intressant att det blev veckans trend. De senaste dagarna har ingenting hänt, varför det fortfarande går bra att ta affären.

Klicka här för veckans trejd!

 
Henrik Hallenborg

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Nästa Sista Sid 1 av 67
GA