VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2013-05-17
photo


Kaos i HM
Hennes & Mauritz kan köpas om gårdagens högsta passeras.
GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!


Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading_2031.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I början av mars kunde Hennes & Mauritz köpas på ett tekniskt utbrott, i mitten av april var det blankning som gällde och nu kan köp åter igen bli aktuellt.

Aktien rör sig inom en expanderande triangel, vi har en högre högsta som följts åt av en lägre lägsta. Efter två misslyckade försök att trejda Hennes & Mauritz bör man lägga bolaget åt sidan och gå vidare till nästa marknad.

Skall man göra något för att inte missa nästa trend är det dock att fortsätta med utbrottshandell. Köp kan göras om gårdagens högsta placeras med en nödutgång något under lägsta för april där den naturliga nödutgången ligger.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading_2032.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
Veckografen visar att Hennes & Mauritz rört sig sidledes utan långsiktig trend i många år. Av den anledningen hamnar bolaget långt ned över aktier som är intressanta, det kan mycket väl fortsätta sidledes i några år till och då är det bättre att placera pengarna i något som rör sig.

Skulle vi se noteringar över 260 kr finns dock chansen att det är dags för en omvärdering av aktiens pris, då gäller starkt köp.

Ser vi noteringar under 200 kr gäller blankning.

Så länge vi saknar långsiktig trend är det svårt att följa de kortsiktiga trenderna som tenderar att vara över lagom när den fått momentum.

Rekommendation
Avvakta, vill man försäkra sig om att vara med tidigt i nästa trend gäller köp om gårdagens högsta passeras.

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 6 Nästa Sista Sid 1 av 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
 
 
 
 
 
 
 
Annons