BT-annons
Onsdag 11 december 2019
ANNONS
strip

photo
Metastock
The Ultimate BT Add-on Package!
Ta del av Börstjänarens alla strategier i ett och samma chartprogram: Kandelaber, BT Utbrott, BT-kanalen, Henry Boy, IDNR5 mm med Börstjänarens nya MetaStock Add-on! Läs mer addplus
Add-On till Metastock med allt som behövs för att trejda Börstjänarens handelsmodeller
The complete Börstjänaren package!
 • BT-kanalen Add-on på svenska
 • Börstjänarens trendtrejdingsystem i Metastock

Börstjänarens Add-on till Metastock innehåller allt du behöver för att trejda de strategier som förekommer på webbplatsen Börstjänaren.

Heltäckande Metastock Add-On!

Professionellt handelsverktyg med kompletta strategier

Börstjänarens Add-On med innehållande strategier och indikatorer är framtagen av Henrik Hallenborg.

Denna Add-On är en samling kompletta strategier som du kan börja handla med direkt, så som de beskrivs. Du behöver ingen längre erfarenhet för att förstå och komma igång med din handel efter de beprövade modeller som presenteras.

I Börstjänarens nya Add-On till Metastock får du allt som behövs för att trejda våra handelsmodeller. Alla strategier presenteras med exakta nivåer för köp- och säljbeslut men även med en analys på svenska som hjälper dig att tolka grafen.

Expertrådgivning

I Metastock presenteras modellerna med en Expert Advisor som hjälper till att analysera marknaden efter den valda strategin och tar fram nivåer för köp och sälj. Med en template (sv. mall) för varje strategi kan du snabbt applicera vald modell på det instrument du är intresserad av. Och med våra layouter kan du snabbt få en bred överblick över de marknader och strategier du trejdar.

Med funktionen Explorer kan du med bara en knapptryckning snabbt scanna igenom tusentals marknader för att hitta intressanta sättupper.

Fullsmockat Action-paket

Börstjänaren Add-On innehåller också ett stort antal indikatorer som mäter styrkan i trenden, volymen och volatiliteten. Och en släpande nödutgång som avgör exit på vinnande positioner i en befintlig trend.

Metastock och Börstjänarens Add-On innehåller allt du behöver för att komma igång med teknisk handel!

Innehåll

Navigera med länkarna i listan för att läsa om funktionerna. Använd webbläsarens backtangent för att komma tillbaka till listan.

STRATEGIER/EXPERT ADVISOR
BT KANDELABER BT-KANALEN AUTOMATIC
INDIKATORER BT-KANALEN BT-KANALEN DAYTRADING
LAYOUTER BT UTBROTT BT FOREX
MALLAR BT TREND IDNR5
SCANNING HENRY BOY BT-KANALEN LICENS


OBS!
BT-kanalen Add On-licens är personlig.

Efter beställning, behöver personnummer (som används för licensen) skickas in separat. Använd ”Kontakta oss” och ange "Metastock som typ av förfrågan".

I rubriken skriver du "BT-kanalen Add On-licens" och i textrutan anger du namn och personnummer.

 
 
Beställning
 
 • 1 st 2 995
  KR
  The Ultimate BT Add-on (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 12 500 KR
  Proffsverktyget för realtidshandlare
  MetaStock Pro är avsett för realtidshandlare som använder intradagsdata för att agera på börsen i realtid, samt fundamentala analytiker som behöver utförlig information om aktiebolagens rapporter, nyheter och nyckeltal.
  Läs mer... 
 •  
 • 4 000 KR
  Det världsledande aktieanalysprogrammet i ny version. Köp eller uppgradera nu!
  MetaStock End-of-Day är ett marknadsledande program för teknisk analys av aktier, valutor och råvaror.
  Läs mer... 
 •  
 • 0 KR
  Realtidskurser och dagslutskurser
  För att använda Metastock behöver du löpande tillföra färsk kursinformation. Till Metastock Pro behöver du realtidskurser, och till Metastock End-Of-Day använder du dagslutskurser. I båda fallen abonnerar du på kurserna hos Equis (ThomsonReuters).
  Läs mer... 
 •