Tisdag 22 maj 2018
ANNONS
strip

photo
Abonnemang
BT-at-Large – veckomagasin med svenska aktier
Marknadsbrev för dig som handlar med svenska aktier. Analyser och affärsförslag med ett tidsperspektiv på några veckor till 4-6 månader. Läs mer addplus
Snabbkoll på Stockholmsbörsens hetaste aktier
Abonnera på våra marknadsbrev, utkommer varje onsdag! 

Börstjänarens marknadsbrev BT-at-Large täcker den svenska aktiemarknaden genom att varva mellan följande tre utgåvor:

• Stockholm Large Cap Update
• Stockholm Mid Cap Update
• Stockholm Small Cap Update

Med våra marknadsbrev får du lättare grepp om den svenska aktiemarknaden och kan följa trender både på kort och lång sikt.

Analyser
Varje nummer innehåller analyser av intressanta marknader, med tydliga direkta köp- och säljrekommendationer i god tid före det är dags att göra entré. Vi ger i förväg ut nivåer för när köp eller blankning kan göras, tillsammans med nivåer för exit, nödutgång eller vinsthemtagning.

Analyserna baseras på trender – och vi går oftast med dessa, för att hålla träffsäkerheten hög.

Varje analys innehåller en klar och tydlig rekommendation utefter den tekniska bilden men också en redovisning av hur vi ställer oss till den aktuella marknaden på kort eller lång sikt, om den befinner sig i köp- eller säljzon.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av teknisk analys eller teknisk handel för att ta till dig analyserna eller för att agera på sättupperna.

Fri e-postsupport ingår i abonnemanget.

Som abonnent har du möjlighet att själv påverka innehållet genom att kontakta oss med förslag på aktier du vill ha analyserade.

Heta listan
Du får också snabb koll på vilka marknader som är tekniskt positiva respektive negativa. I t.ex. Stockholm Large Cap Update kan du se Large Cap-bolagen listade i rött eller grönt beroende på trender och styrka, Börstjänarens heta lista med köp- och säljzon.

Tabellerna kan fungera som en termometer där du snabbt kan få en uppfattning om det rådande marknadsklimatet generellt men även utsikterna för enskilda aktier och marknader.

Grönt innebär grönt ljus för köp, troligtvis fortsätter trenden upp, medan marknader i rött har en högre sannolikhet att fortsätta ned än att stiga, rent statistiskt.

Långtidsgrafer 
Utöver analyser och vår Heta lista får du även unika långtidsgrafer på intressanta marknader, för att se hur prisnivån ändrats på lång sikt.

Med vår långtidsgraf kan du enkelt avgöra om en marknad är dyr eller billig i förhållande till dess historiska noteringar samt snabbt bilda dig en uppfattning om huruvida den långsiktiga trenden är positiv eller negativ.

Leverans via e-post
Leverans sker via e-post varje onsdag och analyserna presenteras i PDF-format, på samma sätt som Börstjänarens gratisbrev VM Update.

Breven går att läsa med vanliga surfplattor och smarta telefoner, ingen inloggning krävs!

Large Cap Update – ger dig full koll på Stockholmbörsens giganter!

Mid Cap Update – ger dig underlag för köp och sälj på svenska medelstora bolag!

Small Cap Update – teknisk tajming för dina långsiktiga investeringar i småbolag!

 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 månader 99
  KR
  Just nu inkl. moms
 
Andra produkter i samma kategori:
 • 2 995 KR
  Aktiva affärsförslag varje vecka!
  Henry Boy utkommer 4 ggr per månad med aktiva affärsförslag på all världens marknader enligt vår kortsiktiga utbrottsstrategi. Du lägger dina order och väntar på veckans action!
  Läs mer...
 •  
 • 1 799 KR
  Full insyn – 70% vinster
  Följ BT Multi med 70 procent träffsäkerhet sedan år 2007, ett abonnemang som ger insyn i vår portfölj, se vinster och förluster, bra och dåliga affärer – följ vår beslutsprocess live vid entré och exit och ta rygg!
  Läs mer...
 •  
 • 3 990 KR
  Abonnemanget som har nästan allt!
  Jubileumspaketet består av våra två storsäljande börstjänster: BT Multi-portföljen och Henry Boy Trade Signals – trejdingtjänsten med garanterad action!
  Läs mer...
 •  
 • 999 KR
  Göran Högbergs orakelsvar om marknaden, i realtid direkt hem i brevlådan!
  Börstjänarens kaxige finansguru Göran Högberg har med sina snart 40 år i branschen oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Abonnera på hans marknadsbrev, som utkommer en gång per vecka eller när du som bäst behöver det!
  Läs mer...
 •  
 • 400 KR
  Välkommen att trejda live och bli coachad!
  Välkommen till en annorlunda verkstad där du kan växa som trader i din egen takt, trejda live, bli coachad, lära dig att undvika de vanligaste misstagen och med lite tur tjäna pengar redan från ruta ett!
  Läs mer...
 •