BT-annons
Torsdag 12 december 2019
ANNONS
strip

 
http://www.borstjanaren.se/images/new_home/quest.png
Hjälpsidor - FAQ
Välkommen till Börstjänarens hjälpsidor. Här får du t. ex. instruktioner om hur man registrerar sig, och svar på de vanligaste frågorna folk brukar ställa om vår webbplats. Om du inte finner vad du söker, tveka inte att kontakta oss!
Hjälp med registrering
Välkommen att skapa ett konto på Börstjänaren. Medlemskap på Börstjänaren är kostnadsfritt och ger dig möjlighet att delta i forumdiskussioner, kommentara artiklar och även få tillgång till ett större antal artiklar.

När du registrerar dig får du sju dagars gratisprov på vårt portföljabonnemang, som inte behöver sägas upp utan löper ut av sig själv om du inte väljer att förlänga det.
 
Dagsbrev och veckobrev hjälp
Börstjänaren har två olika kostnadsfria marknadbrev:
Dagsbrevet – rekommenderas för den inbitne Börstjänaren.
Veckobrevet – ett måste för alla börsintresserade.

Registrering respektive avregistrering för dessa sker på två olika registreringssidor.
Här kan du läsa mer om DAGSBREVET och adminsistrera din gratisprenumeration!
Här kan du läsa mer om VECKOBREVET och adminsistrera din gratisprenumeration!
 
BT Insider hjälp
Välkommen också att registrera dig till BT Insider, Börstjänarens nätverk för dig som vill blogga och skriva egna artiklar eller kommentarer!

Medlemskap i BT Insider är kostnadsfritt men kräver en något utförligare registrering, där du även behöver aktivera ditt konto via epost.

För att registrera dig för BT Insider, klicka på texten "Vill du kunna blogga och publicera artiklar?" i registeringsformuläret.

Om du redan är registrerad Börstjänare kan du utöka ditt medlemskap till BT Insider genom att gå till Mitt konto och välja "Editera profil".
 
Blogg hjälp
För att kunna blogga och delta i Börstjänarens trejdernätverk behöver du vara registrerad på BT Insider.

Du sätter upp en blogg genom att gå till Editera bloggprofil under Mina sidor. Där väljer du huvudbild samt text och färger till din blogg.

Sedan är det bara att börja blogga genom att klicka på länken Skapa artikel/blogg i den rosa BT-menyn.
 
Skapa artikel hjälp
Som registrerad BT Insider kan du skriva egna artiklar som är sökbara på sajten och visas i din profil. Du kan också skicka in din artikel för publicering på BT Insiders förstasida. Och om detta blir en vana kan du promoveras till "Murvel" med rätt att publicera artiklar direkt.

Artiklar för publicering behöver se ut på ett lite speciellt sätt: du måste bland annat välja, artikelkategorier, ingress och ingressbild som skall visas på förstasidan.
 
Forum hjälp
BT Forum är formgivet för att kunna fylla ut kostymen som Sveriges bästa online mötesplats för aktie- och börsintresserade. Vårt mål är att strukturera ämnes- och intresseområdet, så att inlägg och trådar skall förbli sök- och finnbara samt förhoppningsvis intressanta och läsvärda under lång tid.

De flesta användarna av BT Forum deltar och delar med sig under eget namn.Vänligen försök hålla en god ton och respektera den personliga integriteten.

För att göra ett nytt inlägg i BT Forum: logga in, välj "Skapa nytt ämne" i forumet, samt kategori, underkategori och rubrik, tyck till – och posta!
 
BT-shop hjälp
BT-shop är Börstjänarens e-handelsbutik. Där kan du köpa våra olika abonnemang och utbildningar, såväl som böcker och dataprogram mm. Du betalar med kort eller mot faktura.
 
BT Charts hjälp
BT Charts är Börstjänrens unika service där du kostnadsfritt får dagliga grafer på finansvärldens mest intressanta marknader.

Dessutom kan du köpa tilläggstjänster med färdiga strategier, utförligt kommenterade, som låter dig på egen hand skanna marknaderna efter köpvärda aktier, valutor och råvaror.

Som oregistrerad användare har du kostnadsfri tillgång till BT Chartsidans dagsgraf på var och en av de cirka 300 marknader vi följer.

Som registrerad kan du även ta del av veckograferna, och som BT Insider får du också tillgång till långtidsgrafen. De övriga fem graferna är strategiska betaltjänster med expertkommentarer.
 
 
ANNONS


BT-annons