BT-annons
Söndag 18 augusti 2019
ANNONS
strip

Tidigare frågor och svar:

Mäklare
2019-01-11  Fråga BT!
arrow Johan Hej! Vilken mäklare anser ni vara bäst utav AVATRADE och GFF och vad är den största skillnaden? I dagsläget handlar jag med aktier, valutor och råvaror, men börjar titta en del på olika futures.

Mvh Johan

 
2019-01-11  Börstjänaren svarar
arrow Henrik Hallenborg Hej Johan,

Tack för att du överväger att välja en av våra sponsorer. Öppnar du en depå, klicka gärna in dig via Börstjänarens länkar så får du en kurs på köpet!

AvaTrade erbjuder CFD:er på aktier, råvaror, index, obligationer och valutor. Det är CFD:er man väljer med mindre depåer.

Med GFF Brokers kan man handla terminer men då krävs ofta ett större kapital. Hur mycket beror på val av strategi. Våra långsiktiga modeller som t ex. La Cucaracha måste ha ett kapital på $300 000 eftersom vi har breda stoppar. GFF Brokers erbjuder inte aktier.

Fördelen med AvaTrade är alltså att man kan man handla aktier men också med mindre positioner t ex. kan vi handla Henry Boy med bara $2500, det är inte möjligt i terminen.

Anledningen att handla med terminer framför CFD:er är att kostnaden är lägre. Positionerna är större med terminen och det blir billigare som med allt annat.

Hör gärna av dig om du har fler frågor!

Mvh
Henrik


 

 

 
ANNONS

BT-annons