VECKA 33
Fredag
19
Augusti
BT-annons
2022-08-02

Kryptoportföljen: gör dig redo!

Portfölj. Krypto faller tillbaka efter en uppgång. Nu förbereder vi oss för nästa våg upp och tar in fler altcoins till portföljen.

Kryptoportföljen
Just nu faller krypto tillbaka efter utbrott upp från möjliga bottenformationer. Det är viktigt att förstå att vi inte satsar allt på att detta är bottnen. Kanske bitcoin skall ned till $10 000 eller lägre, före nästa bull-marknad.

Om det är så vill vi ha kapital (och mod) kvar så vi kan fyndköpa ännu billigare.

Nästa positiva trend startar dock garanterat med högre högsta och det har vi nu. Sannolikheten att det blir en positiv trend efter en högre högsta är inte så hög men det är vår möjliga utdelning.

Väntar man tills trenden är etablerad har man en säkrare sättupp fast med lägre utdelning. Ju högre risk desto större utdelning helt enkelt!

Portföljen har tagit in Litecoin som ny position. Det går fortfarande bra att ta denna affär. Grafen nedan visar att kursen gick upp till vår entrénivå sedan vände ned.

Så är det i många marknader just nu och det är normalt vid utbrott. Marknaden brukar skaka av sig så många svaga händer som möjligt före en större rörelse. 

I Stellar har vi vår entrénivå något högre, vi var mindre aggressiva för att inte köpa allt på en gång. Där är vi ännu inte instoppade i köpta.

Ny marknad är Solana, ett projekt som skapade stora rubriker när kursen gick över $200. Nu kan vi verkligen fynda billigt men först om köparna visar att de är beredda att betala upp.

Grafen nedan visar vår entrénivå; notering över tidigare toppar.

I Bitcoin och Ethereum har vi rekyler från högre toppar. Ethereum ser piggare ut och trevligare att köpa på rekyl. Bitcoin tog aldrig fart vid utbrottet men det kanske kommer.

Nya årslägsta i krypto skulle vara oerhört negativt eftersom vi nu haft en våg upp samt en längre konsolidering. Det betyder helt enkelt att många har hunnit köpa och att många kommer ligga med förluster vid en lägre lägsta, vilket lätt kan skapa en säljvåg som tar bitcoin ned till $10 000.

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


 
Message: