VECKA 33
Fredag
19
Augusti
BT-annons
2021-03-29

Portföljen firar över +100% vinst

 

BT-portföljen
Efter en högre topp och en högre botten i Bonava är det dags att åter justera nödutgången. Ny exitnivå är 88 kr dvs. något under bottnen för några veckor sedan. Det tekniska läget i dag är rekyl ned från en högre topp, vilket innebär nytt köpläge.

Bonava köptes på 50 kr, vilket innebär att vi låst in 38 kr i vinst med en exit på 88 kr. Vi kan alltså "fira" 38 kr men inte mer.

Som högst för någon vecka sedan noterades 110 kr. Att "ge tillbaka" 20 kr från toppen är normalt och nödvändigt för att kunna rida en långsiktig trend.

En av de få saker vi vet med säkerhet om börsen är att vi aldrig kommer att kunna sälja på toppen eller köpa på botten. Efter en serie med avslut kommer det dock inträffa att x-antal gånger med perfekt tajming men när det sker beror det inte på att man var väl påläst utan ren tur.

Ny aktie till portföljen är ABB som dippat ned till 18 EMA där vi kunde köpa med trenden. Nödutgången ligger något under tidigare botten och målet är högt satt.

I SKF och Hennes & Mauritz har vi också gjort entré. Rekylerna ned har fortsatt en bit till men det är normalt.

Vi köper inte vid 18 EMA för att det brukar vända upp där. Många gånger fortsätter rekylen en bra bit till. Nu är det bara att vänta ut stopp loss eller mål. 

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


 
Message: