VECKA 42
Måndag
18
Oktober
BT-annons
2021-02-18

Redo för ny shoppingrunda

Till Börstjänarens portfölj är vi redo att gå ut på en ny shoppingrunda.

 

BT Portföljen
Sedan vår senaste uppdatering har vi haft en hel del förändringar i portföljen. Även om OMXS30 står nästan stilla i den stigande trenden.

Våra innehav består nu bara av Bonava. Det innebär att vi är redo att gå ut på en shoppingrunda och eftersom den generella trenden är positiv är det köp vi söker i första hand.

Klövern köpte vi på utbrott när kursen gick till en högre högsta. Det visade sig nu vara falskt då vi fick en lägre lägsta. Sättuppen är överspelad och det finns inte längre något hopp. Exit bör göras utan tvekan. Nu skiftar Klövern trenden till negativ och då bör man istället blanka som trendföljare.

Risken finns alltid att utbrottet ned i Klövern är falskt men det kan vi inte förlita oss på. Vi ser det som äkta till den dagen då vi får bevis på motsatsen dvs. en högre topp.

I Betsson gick vi också lång på utbrott till en högre topp efter en tids konsolidering. Stoppen flyttades sedan upp till break even efter en våg upp. Och när den nu är träffad gör vi exit och lägger fokus på nästa affär.

Vi har också gjort exit i Arjo men där med en vinst på vår släpande exit. Det var inte någon vinst som gjorde någon större skillnad men vi fick en grön affär

Efter en högre rekylbotten är det läge att justera upp vår släpande exit i Bonava. Aktien kunde köpas på utbrott i juni förra året och med exit på den nya nivån vid 80 kr har vi lyckas "traila" in 30 kr i vinst.

I SKF hade vi entré vid 18 EMA sedan en snabb rörelse upp mot tidigare topp där vi kan säkra en del vinst och flytta upp exit till break even enligt BT-kanalen. Kursen föll sedan tillbaka lika snabbt som det steg och vår sättupp var överspelad.

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


 
Message: