VECKA 42
Tisdag
19
Oktober
BT-annons
2020-12-09

Vinstsäkring + tre nya köp!

Till portföljen säkrar vi vinst och placerar ut order för tre nya köp.

 

BT-portföljen

OMXS30 rekylerar från en högre topp och därmed mot en stigande trend. Men så många intressanta rekylsättupper hittar vi inte just nu.

Det mest intressanta är de sättupper där vi får till en bra risk/reward-kvot.

I både Electrolux och Klövern har vi stor potential och liten risk när priset bryter ut. Därför lägger vi upp dessa bolag på orderlistan och väntar på entré.

Electrolux är intressant för både blankning och köp så där har vi också en order för att gå kort.

Men i Klövern handlar det om köp från en bottenformation. Passeras tidigare botten har vi fler starka stöd inunder och då vill vi inte få kort.

Vi har dock hittat ett bolag som är intressant även för rekylhandel och det är Nibe. Aktien rusar just nu och skulle vi få en paus och dipp tillbaka där tidigare motstånd återtestas som stöd, kan vi får chansen att köpa.

Enligt BT-kanalen köper vi vid 246 kr där 18 EMA i dag ligger. Tänk på att 18 EMA avancerar något för varje dag och vår order måste därmed justeras upp i taket med ett högre medelvärde.

Den naturliga stoppen ligger på 225 kr, något under tidigare botten.

I Swedbank har vårt första mål träffats, vilket innebär att vi gör affären fri från risk och flyttar upp exit till entrénivån. Vid första målet kan också halva vinsten säkras.

I denna sättupp blev det dock en ganska så dålig "reward" på första delen pga. att medelvärdet steg upp till priset och inte tvärt om, vilket vi tog upp i tidigare uppdateringar. 

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


 
Message: