BT-annons
Lördag 21 september 2019
ANNONS
strip

2019-09-10

BT Multi: nya köp

I takt med att marknaden stiger ökar vi exponeringen mot köpta positioner.

 

BT Multi-portföljerna

BT Multi Sverige
Blankningen i Trelleborg har lämnat portföljen på stop loss. När vår utsatta nivå träffades var sättuppen överspelad.

Vi har haft en hel del förluster i år men de är relaterade till utbrottshandel som ligger på en träffsäkerhet runt 50%. För att det skall fungera måste vi få en trend efter utbrottet och än så länge är marknaden inom en range.

Vår affär i JM var dock en rekylaffär där vi köpte på en dipp. Tidigare topp återtestades men det saknades lite för att vårt första mål skulle träffas. När kursen når första mål flyttad nödutgången upp till break even.

Ny affär är ett köp av ABB som vi länge bevakat. Nu har vi ett utbrott upp och en köpsignal. 

BT Multi USA
I USA har vi trejdat två utbrott, S&P 500 och Nasdaq 100.

I S&P 500 flyttar vi upp nödutgången till break even men i Nasdaq 100 ger vi lite mer utrymme. Där görs exit först om räjongens lägsta passeras.

Att stoppen i S&P 500 flyttas upp redan nu hänger samman med riskhanteringen. När vi först tog upp dessa sättupper hade vi en mycket tajtare naturlig nödutgång i S&P 500.

När utbrottet kom hade grafen ändras, stoppen blev bredare och därmed var det svårt att dela upp en position/en total risk mellan två marknader som det var tänkt från början.  

Vill du ansluta din depå för automatisk orderläggning enligt BT Multi? Mejla henrik.hallenborg@borstjanaren.se för mer information.

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
ANNONS


BT-annons
 
Message: