VECKA 08
Onsdag
19
Februari
BT-annons
2019-08-02

BT Multi: nya möjligheter

Hösten närmar sig och därmed också möjligheterna i takt med en ökad aktivitet i marknaden.


BT Multi-portföljerna

BT Multi Sverige
I vår svenska portfölj har vi nu tagit in JM enligt tidigare uppdatering. Entré gjordes vid 18 EMA med en starkt stigande trend. Nu är första målet ett återtest av tidigare topp, får vi det kan halva positionen halveras samtidigt som nödutgången flyttas upp till break even.

Bravida har varit med sedan början av mars men nu testar kursen nivåer runt vår släpande exit och då kan det snart bli aktuellt med en vinsthemtagning.

Portföljen är tunn men de senaste dagarnas svängningar har rört om och skapat möjligheter. Det är inte så säkert att höstens trend blir negativ även om det ser negativt ut i dag. I vanlig ordning är vårt jobb inte att gissa rätt utan att vara med.

På Trejdinglistan har vi nu fyra nya bolag som har en intressant tekniskt upplägg.

I ABB köper eller blankar vi utbrott och i Betsson, Swedish Match och Elekta är det rekylhandel med befintliga starka trender som gäller.

Det är en mixad portfölj i ett neutralt index.

BT Multi USA
I den amerikanska portföljen ligger vi kvar med en köpt position i guldaktiefonden GDX. Det ser fortfarande bra ut för fortsatt uppgång men rekylen ned kan bli kraftig. Stoppen flyttas nu till break even.

Till Trejdinglistan är det fortsatt svårt att ta ut intressanta sättupper i den amerikanska marknaden. Allt fler bolag vänder ned från toppformationer och det ser ut som om det är med säljknappen vi kommer att jobba de närmsta månaderna. 

Men vi har alltså inget som går igenom våra filter än så länge.

 

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


BT-annons
 
Message: