VECKA 27
Torsdag
02
Juli
BT-annons
2020-01-12

Börja om från början med Startpaketet!

Satsa på en portfölj som kan tjäna pengar även när trenden vänder!
Startpaketet

ERBJUDANDE! Startpaket i 6 månader: 1.999 kr.

Börja om från början med Startpaketet!
Ett enkelt sätt att komma igång med en professionell hantering av börsaffärerna är att utbilda sig och få handfasta börstips och affärsförslag.

Just detta har vi tagit fasta på i vårt Startpaket som består av 6 månaders portföljabonnemang samt vår introduktionsutbildning "Matiga minikurser i börsstrategi".

Tjäna på de vanligaste börslägena
Vår enkla serie ”Matiga minikurser i börsstrategi" är ingen raketforskning utan fyra mycket lättfattliga entimmeslektioner, som i text och bild beskriver de vanligaste börslägena och hur man kan tjäna pengar på dem.

Till lektionerna hör också fyra häften som går lite mer på djupet och beskriver tanken bakom varje handelsmodell.

Läs mer om Matiga minkurser här!

Enastående resultat i år!
Att ta dessa kurser är inget måste för den som har vårt portföljabonnemang men det underlättar förståelsen för den som är ny inom aktiv börshandel.

Vårt portföljabonnemang BT Multi består av en del med svenska aktier som du kan handla hos din vanliga nätmäklare och en del med USA-aktier, där du kan investera i bolagen bakom världens mest kända varumärken. (USA-aktier kan du också köpa via din nätmäklare, eller varför inte med en CFD!)

Vår portfölj har haft 70% träffsäkerhet sedan 2007 och gjort hela 89% plus hittills under 2018 för den som arbetar med 5% risk per affär. Med vår rekommenderade, lite mer modesta, 2% risk per affär har portföljtipen avkastat 31% hittills i år. (Läs mer om portföljens resultat här!

En nystart med Startpaketet
Köp vårt Startpaket nu och få BT Multiportföljen under sex månader samt de fyra Matiga minikurserna för endast 1.999 kr (inkl moms).

Satsa på en portfölj som kan tjäna pengar även när trenden vänder!

Köp Startpaketet här!

 

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
Annons


BT-annons
 
Message: