BT-annons
Tisdag 11 december 2018
ANNONS
strip

2018-07-09

BT Multi: köp fastighetsbolag

Till vår portfölj har vi säkrat en del vinster samt köpt fastigheter.BT Multi-portföljerna

BT Multi Sverige
Efter en kraftig uppgång i Wihlborgs har vi gjort affären fri från risk och lagt resterande del längst in i byrålådan med en exit på break even för den andra delen. Det var när tidigare topp återtestades som vi hade möjligheten att minska positionens storlek, säkra vinst vid mål 1.

Vi har också säkrat vinst i ICA och återköpt blankningen. Potentialen är fortfarande stor för blankningar men nu uppvisar köparna styrka och då kanske vi får vänta lite på nästa våg ned. När vår exitnivå träffas gör vi helt enkelt exit oavsett vad vi tror. Vi vill gärna ligga kvar i en blankning men hoppar alltså ändå av!

Både i AstraZeneca och Bravida har vi säkrat vinst vid vår släpande exit. Möjlighen fortsätter kurserna upp utan oss, i så fall har vi inte missat något och vi har inte gjort exit för tidigt. Vi följer vårt system och det är långt från perfekt (vilket i sig inte är något mål, felfria modeller brukar ha något stort underliggande fel).

Nytt innehav är Balder som vi kunde köpa på utbrott till en högre topp. Skulle vi få en ny våg upp tar vi bort vår lappkastorder och flyttar upp exitnivån ett hack. 

Men än så länge är vi beredda att byta ut en köpt position mot en blankning om priset vänder ned. 

BT Multi USA
I vår amerikanska portfölj väntar vi på en trend. De amerikanska indexen försöker bryta ut i trend men än så länge har vi inga större rörelser.

Vi har några order som ligger ute för entré på utbrott.

Blankningen av euron kommer att återköpas om tidigare topp passeras. 

I Ross Stores är det upplagt för fortsatt rally nu när kursen noteras i ett område fritt från motstånd. 

Trejdinglistan
På Trejdinglistan tar vi bort Trelleborg då kursen fortsatt ned utan oss. Vi får helt enkelt lite för dålig risk/reward-kvot.

Kvar på den svenska listan ligger Hennes & Mauritz där vi väntar på en notering vid vår entrénivå.

I USA kommer vi att göra entré i Walmart och Philip Morris så snart de bryter ut ur räjongerna.

Stabucks försöker vi ta på rekyl. Blir det som i Trelleborg där trenden fortsätter och avståndet till nödutgången blir för stort, tar vi bort vår order.

I vanlig ordning går det bra att klicka på excelarket ovan för en större bild och alla ändringar är markerade i rött.

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
ANNONS


BT-annons
 
Message: